0

her zaman burger king i tercih ediyorum mcdonald's çok fazla kullanmıyorum yani . yemedim şu ana kadar ama bence sadece marka farkı var .onun dışında oldukları ortam yaptıkları malzemeler yani bazı şeyler birebir aynı olduğu için yani bence steril ortama göre değişiyor. ya da bazı koydukları malzemelere göre değişiyor yani kesinlikle bir daha zararlıdır diyemem ama bence ikisini de muhakkak zararı vardır.

0

ikisi de sağlıksız çünkü tekrar tekrar o yağ kaynatılıyor ve patatesler onların içinde pişiyor. sadece o da değil o tavukburgerlerin içinde ne kadar gezen tavuk var acaba o da sağlıklı değilki hepsinde bir şey var .

1

bana göre iki hamburger markası da sağlıklı değildir. ikisne de güvenmiyorum. geçtüğümiz yıllarda burger king yöneticilerinden biri at eti kullandıklarını itiraf etmişti bir programda. neymiş, tadını daha lezzetli yapıyormuş. yemin ediyorum midem kalktı. ben zaten asla burger king ve mc donals'tan birşeyler satın alıp yemem. başkası ısmarlasa bile yemem. sadece t-yerli malı pizza pizza'ya güveniyorum. domino's pizza'ya da güvenmiyorum. elin gavuru kim bilir içine neler koyuyorlar. ben kendim de yemem, yakınlarıma da yememelerini tavsiye ederim. dediğim gibi, iki hamburger markası da bana göre zararlıdır. benim düşüncelerim bu yönde.