0

güdük necmi hababam sınıfı karakteridir ve bu karakteri canlandıran çok değerli tiyatro oyuncumuz rahmetli halit akçatepedir.

0

halit akçatepedir çokta severim kendisini

0

güdük necmi lakaplı oyuncu halit akçatepe'dir. hatta güdük necmi gerçek hayatta rıfat ilgaz dır.yani hababam sınıfının yazarı

0

çok yakın zamanda kaybettiğimiz halit akçatepe'dir.

0

güdük necmi lakaplı ünlü ve değerli sanatçı halit akçatepe'dir.

0

güdük necmi lakaplı sinema oyuncumuz halit akçatepe'dir ve bu değerli sanatçımızı 31 mart 2017'de kaybettik. hababam sınıfı'nın bu efsane ekibinden de pek kimse kalmadı zaten.

0

güdük necmi lakaplı oyuncumuz hailtakçatededir.

1

o düdük değil güdük necmidir. o birçok filmlerde oynamış bizim çok güldürmüş. kemal sunalla birçok filmlerde oynamış çok güzel bir insan küfür etmeden oda kemal sunal gibi bizi güldürüyordu. onun ismi halit akçetepe aramızdan çok erken ayrıldı bence oda arkadaşının yanına gitti kemal sunalın birçok rolde hep ikisi çok güldürürdü. hababam sınıfı çok komikti.

0

düdük necmi değil, güdük necmi olacak ünlü kişini lakabı. bu kişi ise bir çok rolde yer almış olan 7 den 70'e bir çok insanın gönlünde taht kuran sevimli karakter halit akçetepe'dir. ordu ünye'de dünyaya gelen ünlü sanatçı, allah rahmete eylesin, kısa bir süre önce hakkın rahmetine kavuşmuştur. özellikle hababam sınıf film serisinden kendini ön plana çıkarmış ve harika sahnelere imza atmış birisidir. güdük necmi lakabı da hababam sınıfı sinema film serisinden kalmıştır. bu filmde inek şaban olarak rahmetli kemal sunal, kel mahmut olarak münir özkul, hafize ana olarak adile naşit, uzun, artist, yakışıklı olarak tarık akan gibi ünlüleri hep burada tanıdık. bu isimlerin hemen hepsi bu dünyadan göçüp gittiler. ama geride müthiş işlere imza attıkları filmler bizimle birlikte kaldı.

0

düdük necmi lakaplı ünlümüz halit akçatepe’dir

0

rahmet ve saygıyla anıyorum halit akçatepe'yi, bu karaktere verdiği can ile kalplerde büyük yer edindi usta oyuncu.

1

güdük necmi lakaplı ünlümüz halit akçatepe'dir.

0

güdük necmini' nin gerçek ismi halit akçatepe' dir

0

halil akçatepe diye biliyorum ....

1

o düdük değil güdük. lakabı güdük. halit akçatepe o karakteri canlandirmistir.

0

güdük necmi lakaplı tiyatro oyuncumuz halit akçatepedir