0

evet yaptım çok guzel oluyo sebzeler normalde seralarda yetişiyo pek tadı olmuyo bu konudan herkes şikayetçidir sürekli dile getirilir bizde nerde o eski mis kokan sebzeler diye ama yinede mecburen alıyoruz balkonumda domates yetştirdim saksıda o kadar güzel o kdr mis gibi kokuyoki yemeye kıyamadımda doyamadımda bu sene sadece domates denedim ama seneye hepsinden yetiştirmeye çalışıcam balkonumu tamamen sebzeyle kaplayana kadar bi onun yanı sıra hergün suyla besleyip bakmak çok güzel insanı rahatlayı ferahlatıyo bu işi yapmayı çok sevdim herkesede tavsiye ederim birçok arkadaşım evime geldiğinde balkonumda gördükleri zaman başta şaşırıyolar sonradan hoşlarına gidiyo benden görüpte deneyen çok oldu bundan 2 gün öncede limon yetiştirmeye başladım o da nasıl olur bilmiyorum ama bence güzel bişey

0

bi aralar yetiştirdim ama saksının içindeki toprağın az olusundanmı yoksa topragın cınsındenmı bilemiyorum fazla verim alamadım ma büberlerim bayağı güze bi şekilde tutmuştu

0

bizim balkonda bir kac tane saksi var. annem cok sever iyi bakar çocukları gibi. bir tanesi biber saksısı bi tane domates birde soğan olan var daha gelmedi biber olan tek geldi.

0

bizim balkonumuz çok geniş olduğundan evet yetiştiriyoruz küçük bir bahçe yaptık balkonumuza ve özellikle yeşillik yetiştiriyoruz eve yetiyor dışardan almaya gerek bile kalmıyor bunun yanında müthiş huzur beren bir yanı da diyebiliriz. domates salatalık gibi sebzeler de ektik fakat onlar birer ikişer ürün veriyorlar oda tabii yemek için bile yetmiyor bize sadece sevinle olgunlaşmasını bekledikten sonra koparıyoruz ve bölüp hepimiz eşit şekilde törenle yiyoruz. güzel bir eğlence bizim evin neşesi sebzelerimiz özellikle annem bebek gibi davranıyor her sabah onları seviyor bazen kıskanıyoruz bizde hatta :)

0

balkonda taze soğan, fesleğen, çilek yetiştiriyorum. ve hatta bahçemde marul, maydanoz, turp, tere, domates,biber,karpuz, patlıcan, kırmızı lahana, brokoli yetiştiriyorum.

0

annem bir ara ona merak salmıştı seviyor yapıyor da hatta bahçeli bir evi olsun da kendi bahçesini süslesin çok istiyordu hem çiçek hem sebze hem meyve .. bir ara soğan ektiğini hatırlıyorum ama sonra devamı gelmedi tabi..

0

bensadece ilk okulda pamuğun içinde fasulye yetiştirdim. balkona koymuştum ama ömrü uzun olmadı maalesef.