1

bu zamana kadar sorumani sitesinden 200 tle kadar toplamda yani ödeme alışmışlığım var.suan da 2.50 tlem va r .inşallah 25tle olunca ödeme talebi vericem.

0

ben bu zamana kadar 400 tl gibi bir kazanc sagladim toplam olarak. en son dün aldim ödememi. ama iste girmedigim o kadar cok zaman oldu. ilk zamanlarda ds belli bir kazanc yaptiktan sonra girmedim. son zamanlarda pek giremiyorum. gunluk hayat telaselerinden, mesguliyetlerden pek giremiyorum son zamanlarda. iate bos buldugum anlarda girmeye calisiyorum. en azindan o bos oldugum zamanlarda da hic yoktan iyidir, birkac kurus kazanirim diye yaziyorum. suanda da iste kazanc hanemde 1.5 tl gibi bir para var. iste bos oldukca yazacagim. en azindan birkac kurus arttirayim da, musait oldugum zamanlarda siteye girdigim zaman daha fazla yukleneyim diyorum. toplu para crkmek kadsr guzel birsey yok cunku bu sitede. :)

1

dün gerçekleştirilen son ödememle birlikte 200 lira toplam ödeme aldım. şu an sitedeki toplam kazancım 202.91 lira. 2.91 lik kısmı ödenmemiş olan. 34.58 referanslardan elde ettiğim gelir. dağılım bu şekilde. hiç bir kesinti ve sorunla karşılaşmadım. tabi bir inceleme oluyor ve incelemeden sonra gerekirse kazancınız düşüyor ama talep ettiğiniz ödemelerde sürpriz bir kesinti olmuyor. ödemeler için beklemeniz gereken bir gün ve ay yok.

kısaca her şey yolunda.