0

ben severim sadesini de severim damla sakızlı olanı da severim. zaten damla sakızı aromasını başlı başına seviyorum ben. türk kahvesinde sadece kakuleyi sevmiyorum tadını çok ağırlaştırdığını düşünüyorum. ama damla sakızlı türk kahvesi favorilerim arasındadır diyebilirim size. özellikle sade olarak içerseniz damla sakızı aromasını daha iyi yakalayabilirsiniz. türk kahvesini genel olarak orta şekerli tüketmeme rağmen damla sakızlı olarak içeceksem sade olarak tercih ediyorum. mutlaka denemelisiniz pişman olmayacağınızdan emin olabilirsiniz başta da söylediğim gibi sade olarak içmeye özen gösterin. :)

0

ben içmiştim öyle . güzel bir aroma katıyor aslında beğenmiştim ama çok da tercih etmiyorum daha çok sade içiyorum evde . belki dışarıda içerim yine ..

0

genellikle ben evde türk kahvesini yapıyorum türk kahvesini çok severim ben ama bir defa ben komşum da damla sakızlı türk kahvesi içmiştim çok güzeldi çok harika bir tadı vardı gerçekten kokusu da çok harikaydı.

0

bir ara sadece bir defa içmiştim. osmanlı kahvecisi diye bir kafede içtim. yemin ediyorum tadı enfesti. fiyatı 7,5 tl idi o zamanlar. sonra bir daha gidip içemedim oradan. çünkü kapanmıştı. diğer kahve dükkanlarında filan o kadar güzel yapılmıyor damla sakızlı türk kahvesi.