1

kapı önünde davullu zurnalı düğünler de küçük yaşta yani sanırım 12 yaşlarında birçok düğüne katıldım ben zaten eskiden köyede oturduğum için bütün düğünler kır düğünü olarak yapılıyordu ve davullu zurnalı yapılıyordu onun için ben sayılmayacak kadar çok davullu zurnalı düğünleri katıldığım olmuş. yani ev önünde davullu zurnalı düğünün tadı bir başkadır şimdiki düğünlere hiç benzemiyor şimdi gidiyorum ile kapalı alanda düğün salonlarında hiç güzel gelmiyor bana doğada açık havada kır düğünü ve davullu zurnalı daha hoşuma gidiyor.

1

çocukluğumda bütün düğünler, davullu zurnaliydi. daha sonra orkestra vs cıktı.tabi davullu zurnalı, düğünlerin havası bambaşka. gerçekten bir düğün havası oluyor.

0

evet ya hiç sormayın tanımadığımız biriyfi gelin çıkıyordu evden bizde bilmiyorduk yani davul zurnanın sesini duyunca nereden geldiğini merak ettik arkadaşlarla ve bu sayede de gittik gördük eğlendik. davul zurna oya rica ettik bir roman havası halay çalarmısınız diye onlarda çaldı ve hepbirlikte oynadık. çok komikti geröeketne hiç tanımadığımız insanlar ile beraber oynamak.

0

davullu zurnalı değil ama köy düğünlerine çok katıldım. ben çerkesim ve bizim düğünlerimizde akordiyon çalınır. davul zurna kullanılmaz.

0

hayır malesef, zurna sesine hayranım ama zurnayı canlı canlı birkaç dakika dinleyebildim sadece, fazlası nasip olmadı daha bana