0

hababam sınıfı fılmınde olay hak hukuk meselesı degildir. hababam sınıfında mesele egıtım sıstemı, ogrencılerın kolelestırılmesı, kolelestırılmeye calısılması ve ceza verılmesı sonucu ınsanların ceza olan ıslere meıllenmesını anlatıyo bana kalırsa. ılla hak gukuk arıcaksak mahmut hocanın egıtım anlayısı haktır. hababam sınıfının tavrı haktır. ve tabi arkadaslık en dikkat edilmesi gereken husutur.dedigim gibi hak hukuk uzerıne cekıldıgını sanmıyorum. ınsanlara turkıyenın ogretım ogrenım sıstemının ne alde oldugunu ne kadar kotu oldugunu gostermek adına cekılmıs bir sınema serısı oldugunu dusunuyorum.

0

film içerisinde çoğunlukla kel mahmut karakteri haklı olarak yansıtılsa da bazı sahnelerde hababam sınıfının da haklı olduğu kısımlar var.

0

allah rahmet eylesin kel mahmut haklı yazık adamı hep rezil ediyorlar adam artık bıkmıştı dur deseler durmaz ceza verseler gene akillnmazlar adam ne yapsın. başka herşey yapıyor hababam sınıfı hep aynı hep aynı :)

0

mahmut hoca hakli. hayattan dersler cikarmis ve hayatla ders vermeyi seven bir hocamiz kendileri. :)

0

tabi ki kel mahmut. filmin bütün serisini izlediysen konusunun zaten mahmut hocanın haklılıkları üzerine kurulduğunu anlarsın.