1

kesinlikle bu düşüncene sonuna kadar katılıyorum. sürekli olarak bir yerlerde birilerini düşürmeye çalışan insanlar maalesef ki çok fazla sayıdalar. burada herkes bir şekilde kazanç sağlayabilmenin peşinde. eğer buradaki kişiler arkadaşlık kurmak istiyor sayede çok daha farklı platformlarda olurlardı. ama maalesef ki bazı kıt beyinli kişiler hiçbir şekilde bunun farkında olmuyorlar ve sonuna kadar şanslarını fütursuzca denemekten çekinmiyorlar. böyle kişilerle hiçbir şekilde muhatap olmamak ve hadlerini bildirmek en güzelidir.

1

hiç öyle bir mevzuyla muhatap olmadım aylardır. rahatsız edici bir mesaj aldım. aldığınız anda site yönetimine bildirin gerekeni yaparlar. o kişiler zaten sitede kalıcı olamaz. herkesin burada yazma amacı ek kazanç, tabi trollemek isteyenler oluyor. ama sürekli yazanlar burada kalıcı olmaya çalışanlar. böyle yapanları da ortaya çıkarıp sitede barınmamasını sağlayabilirsiniz. zaten sosyal medya yeteri kadar amacı dışında kullanılıyor. bir de burası karışmasın. herkes ilişkilerine ve kurduğu cümlelere dikkat etsin. sanal bir ortam olabilir ama insanlar gerçek.

1

harbiden cıvık bir iş haline geldi ama ya. resmen erkekliğimden utanıyorum be. nasıl o kişilerle aynı cinsiyette olabilirim ki diye dusunuyorum bazen. arkadaslik sitesi degil ustune amaclari farkli olanlarda var. beddua okurdum da simdi ne demisler beddua donup dolasir sahibine gelir. utanin artik utanin erkek kelimesi sizin yuzunuzden pis olarak aniliyor!

0

yani insanlar değişmez sonuçta her yerde aynı tavırları sergiliyor var gerçi şu an böyle bir durumla karşılaşmadım ama en fazla mesaj atabilirler cevap vermediğiniz zaman zaten bir daha uğraşmazlar.

0

ya ben bazı erkekleri anlamıyorum maalesef. arkadaşlık kurmak istiyorsan bile git instagramda, facebookta ortak arkadaşınız olabilecek o kadar kişi var ki. yani sırf sohbet muhabbet adına buralarda bize sarmayın yani. sonuçta burada hepimiz sitede para kazanmamızın derdindeyiz. kimimiz öğrenci kimimiz işsiz. yani sırf sizin bu davranışlarınız yüzünüzden illa siteyi mi bırakalım. bunu mu istiyorsunuz. bazı şeylerin cılkını çıkarmayın, lütfen. yani bizim de öyle bir amacımız olsaydı eğer, dm den yürür, yolda gördüğümüz erkeğe laf atardık. lütfen. bazı şeyleri bu kadar abartmayın, ne olur.

2

her yerde kanı bozuk kişiler var maalesef. nerede olmaları gerektiğini bilmeden, kadınları artık nasıl o bulundukları pencereden görüyorlar ise, tekliflerinin kabul göreceğini düşünüyorlar nedense..
zavallılar demek kolay.. işi gücü yok.. ona buna sarıyor..

0

burada da mı yazanlar oluyor yaa:)) insanlar komik her yerde birilerini düşürme peşinde oluyorlar demekki :)) bu erkekleri anlayamıyorum ben . acaba bunu yapan kadınlar da var mıdır merak ediyorum gerçi ne yapalım ya onların tercihi de demekki bu :)