0

osmaniyeli olduğum için içli köfte ve kömbe

0

malatyalı olduğum için en meşhur yemeğimiz analı kızlıdır herkesin beğenerek yediği bir yemektir ayrıca yiyecek olarak kaysımız meşhur ve her çeşidi yenilir aslında bütün yemeklerimiz meşhurdur

0

ben tekirdağ'da ikamet ediyorum ve aslen de buradayım zaten şehrimin en meşhur yemeği tekirdağ köftesi aynı zamanda peynirden yapılan bir tatlı olan hoşmerim şehrimizde çok meşhur ve popüler bir tatlıdır aynı zamanda hayrabolu tatlısı şerbetli tatlılar arasında çok meşhur ve popüler bir tatlı çeşididir. üzerine tahin dökülerek yenilir aynı zamanda kaymak koyarsanız da tadından yenmez :)

0

tabi ki etliekmek en meşhur yiyeceği konya'nın. sonra geleneksel düğün yemekleri de çok lezzetli ve meşhurdur. tandır kebabıyla ünlü yerler de vardır. onun dışında su böreği, arabaşı gibi yemekleri de güzel yaparlar tüm iç anadolu'da olduğu gibi.

0

sivas köftesi madımak kokerec say say bitmez yani

1

kokoreç, döner ve köfte. gece saatlerinde her sokak başında köfteci kokoreççi görmek mümkündür. döner deseniz her yerde. son zamanlarda hatay usulü oldu gerçi her yer. ve tabiki aspava. aspava ikram ve beytisiyle ankara'nın vazgeçilmezidir.

0

kanlica yogurdu. :d :d beyoglu cikolatasi, balik ekmeği, kumpiri... benim aklima gelen bunlar oldu unlu yiyecek derken. yasadugum sehir istanbul bu arada.