2
0

ev yemekleri güzel ve titizlikle yapılıyor da ev yemekleri öyle değilse fastfood

0

ev yemeği tabiyki fas fos her neyse gavurca mecbur kalmadan yenmesi gerekir sağlıksızdır üstelik doyurmaz

0

ev yemeklerinin lezzetlerinden emin olmamakla beraber cogunun hizi fastfood a gore yavas olcagi icin fastfood.

0

ev yemekleri tercihim fast food pek yemem

0

aslında elbette ev yemekleri çok daha sağlıklı yemekler ancak fast food pratik ve lezzetli açıkçası imkanım olsa ikisini de tercih etmeyeceğim bir gerçek ben genellikle ızgara tarzı şeyleri seviyorum dana eti favorim biftek lokum yani dana lokum vesaire ama fast food un ne kadar sağlıksız olduğunu bilsek de ara sıra tüketmiyor değiliz ama ev yemeklerini tercih ederim ya kıyaslarsak

1

fast foodlar daha lezzetli ama lezzetli olan çoğu şey gibi de daha zararlı. o yüzden elbette ev yemekleri. ama çağımızda zamanın hızına yetişememekten çokça tercih ediliyor fast foodlar. o nedenle de obezite her geçen gün insanlık için biraz daha tehdit oluşturuyor.

1

bu konuda tercihim mümkün olduğu oranda ev yemekleri oluyor.fastfood dediğimiz hızlı hazırlanan pratik yemeklerden mümkün mertebe uzak duruyorum.çünkü özellikle ülkemizde önemli bir fastfood zinciri olan birkaç restauranttaki yemeklerin hazırlanış şekli çok hızlı olabilir fakat ürünlerindeki malzemelerin kalitesi ve kullanmış olduğu yağlar konusunda ciddi şüphelerim var.o yüzden de fastfood tercih edersem de kendi kültürümüzün önemli bir parçası olan lahmacun ya da tantuni gibi ürünleri tercih ediyorum.en azından bu ürünlerde kullanılan malzemeler tamamiyle yerli ve ülkemizin mamülleri. dışarıda yemek yersem de mümkün mertebe fastfood yerine balık ve et yemeklerini tercih ediyorum hatta varsa yöresel lezzetleri denemektende geri durmam.

0

aslinda ev yemeklerini daha cok tercih ediyorum ama bazen bir usengeclik geliyor hrmen fast food'a yoneliyorum malesef. bazen cok ac oluyoruz ve ugrasmak istemiyoruz.