0

şizofreni olmayan şeyleri görme hastalığı daha çok yaşlılarda görülüyor beyin fonksiyonları yaşlandığından

0

tedavisi yok insandan asili ve ailesinden sizofren dusunceleri ile haraket eder geleceyi ve gorunmez varliklari goruyomus oyle biliyorum bir arkadasm oyle

0

şizofreni olmayan şeyleri görmek gibi hastalık türü ruh hastalığı

1

arkadaşlar biraz araştırıp yazın ya biraz bilgi sahibi olun lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin yazmış olmak için yazmayın şu yazdıklarınız 5 10 kuruşla alakası yok biliyorum para için değil evet ama nasıl bu kadar peşin hükümlüsünüz ben psikoloji okuyorum ömür boyu tedavi falan değil ağır hastalar yatarak tedavi olurlar ama erken teşhis edilmiş ve bunun farkında olan hastalar ve kabullenen kişiler haftalık seanslarla sosyal hayatlarına yaşıntılarına devam edebilirler.

1

şizofreni hastalığının çoğu hastalık gibi tedavisi mümkün tabi ki ağır ve uzun süreli bir ilaç tedavisiyle şiddetine göre bunu yenebilir ve sosyal hayatına geri dönebilir lütfen bilmediğiniz konular hakkında araştırmadan yorum yapmayın genetik ne yahu delirdiniz mi? ailede olması riski arttırır evet ama kesin olarak nedeni belli olmayan bir hastalıktır psikolojik bir rahatsızlığın nasıl tedavisi olmadığını yazıyorsunuz.

1

duygu ve düşünceler de değişim,davranışlar da sapmalara neden olan beyin hastalığıdır,gerçek algısı kaybolur. tedavisi var ama ömür boyu düzenli tedavi olunmasını gerektiriyor.

2

tedavisinin olmadığını biliyorum aileden kaynaklı diye duymuştum.

0

alevlenme ve yatılma dönemlerinde kendini gösteren kronik hastalıktır.

1

genetik bir hastalıktır. bilinen bir tedavisi yoktur.