0

asfalt 8i çok seviyorum.araba yarışları arasında zaten en gerçekçi olanı.kaç senedir de kullanıyorum o uygulamayı.bir çok güzel bölümü var.

0

yani telefonumda cok severek kullandigim uygulamalardan biri instagram benim. ondan sonra whatsapp uygulamasini severek kullaniyorum.

0

telefon da en sevdiğim uygulama google çünkü ne ararsan var içinde

0

twitter en sevdiğim ve en çok kullandığım uygulamadır.

0

opera tarayıcı. merak ettiğim şeyleri araştırmak için kullanıyorum.

1

telefonumda en sevdiğim bir kaç tane uygulama vardır. bunlardan bir tanesi de hesap makinesi ve takvim uygulamasıdır. bundan sonra saat ve bazı mobil uygulamalarda çok hoşuma giden uygulamalar arasındadır. ama en çok sevdiğim uygulama kamera uygulamasıdır. yalnız not alma uygulamasını da çok seviyorum. aslında ben çoğu uygulamayı seviyormuşum da farkında değilim. şimdi farkına vardım ben. hem de bu soru ile farkına vardım ben. telefon kullanımı bir çok insanın değil neredeyse herkesin kullandığı bir teknolojik alet olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

0

şu anda telefonumda en çok sevdiğim uygulama bu soru manik sitesidir daha önce en çok facebook hesabını severek kullanıyorum şu anda en çok severek kullandığım sorumani sitesidir facebook sayfasına ara sıra sadece giriyorum genellikle zamanımı bu sitede geçiriyorum bir de telefonumda olan whatsapp uygulamasını çok severim orada durum paylaşmasını özelliğini severim.

1

telefonda sanıyorum ki kullanmaktan en çok keyif aldığım uygulama instagram eskiden hiç sevmezdim ancak şu an başka yapacak bir şey olmadığında instagram'da sayfalara bakıyorum ve resimleri takip ediyorum onlara göz atıyorum ayrıca sorumani sitesi can sıkıntımı alabiliyor türkiye yarışta gibi online yarışmalara katılıyorum zaman bir şekilde akıp gidiyor.