0

en iyi ders çalışma ortamı en sessiz ortamdır ben bunun için kütüphaneleri kullanıyorum gerçi günümüzde bakarsak kütüphanelerde artık sessiz değil ama bi nebzede olsa bizi tatmin edici. kütüphaneye girdiğin zaman bi baskı altında hissediyosun kendini ve ders çalışma zorunluluğu altında kalıyosun zaten gidilecek en uygun yer diyebilirim. evime kütüphane uzak dersen doğal ortam diyebilirim sessiz sakin bi yer bulup orada doğanın güzel kokusuyla, güzel manzarası eşliğinde ders çalışılabilir.

1

tamamen sessiz bir ortam arıyorsanız ve eviniz buna musait degilse kütüphane bunun için çok ideal bir ortamdır. ben zaman zaman kütüphaneye gidip çalışırdım. ancak bir yandan birşeyler yeyip içip bir yandan da ders çalışmak istiyorsanız ev ortamı daha uygundur.

0

evde ne olursa olsun çalışamazsın git yakınındaki bir kütüphaneye orda sessiz ortamda çalış, bulunduğun yerde üniversite varsa üniversitenin kütüphaneleri en geç 12 de kapanır.

0

bence ev ortamı çok bunaltıcı oluyor.çünkü çocuk sesleri var.

0

kütüphane tek çözümdür. evde de bu ortamı sağlayabilirsiniz bütün teknolojik aletleri odadan kaldırarak çalışmaya başlayabilirsiniz.

0

bunun için kütüphaneleri değerlendirmeniz daha verimli olabilir. sessiz ve sakin yerler olduğu için daha net anlarsınız.

0

yalnız kaldığınız ve dikkatinizi dağıtacak unsurları kendinizden uzaklaştırabildiğiniz her yer sizin için iyi bir ders çalışma ortamı olacaktır. kendinizi en iyi siz tanırsınız ve en uygun ortamı kendiniz sağlayabilirsiniz.