0

ege bölgesindeki denize kıyısı olmayan şehirler manisa, afyonkarahisar, uşak, kütahya, isparta, denizli şehirleridir.

0

manisa denizli uşak kütahya ve afyonun denizle alakası yoktur

0

manisa, denizli, uşak, afyon bildiğim bunlar denize kıyısı olmayan iller.

0

manisa ve denizli hatırlayabildiğim kadar.

1

manisa denizli uşak afyon kütahya illeri

0

ege bölgesindeki denize kıyısı olmayan iller kıyısı olan izmir , aydın ve muğla nın dışındaki manisa, afyonkarahisar, denizli, kütahya ve uşak tır

0

kütahya, afyon, uşak, denizli ve manisa'nın ege denizine kıyıları yoktur. bunların içerisinde ege denizine en yakın manisadır.

0

ege bölgesinde toplam sekiz tane il vadrdır. bunlardan muğla, aydın ve izmir'in ege denizine kıyısı bulunur. geriye kalan denizli, uşak, afyonkarahisar, kütahya ve manisa'nın herhangi bir denizle bağlantısı yoktur.

0

denızlı kutahya afyon manısa uşak bılıyorum

0

tam olarak bilmiyorum ama tahminimce en fazla 4 şehirin kıyısı yoktur onlarda şunlardır:kütahya denizli manisa afyon diye biliyorum ama daha fazla da olabilir.

0

egeye kıyısı olmayan iller
manisa
kütahya
afyon
uşak

0

kütahya denizli ve manisa olabilir, ege bölgesinde kıyısı olmayan olarak bildigim iller bunlar,,

0

ege denizine kıyısı olmayan şehirler manisa , afyonkarahisar ,denizli, kütahya ,bu illerin ege denizine kıyısı yoktur

0

manisa
denizli
uşak
kütahya
afyonkarahisar

0

ege bölgesinde denize kıyısı olmayan şehirler, manisa, uşak, denizli, kütahya, afyonkarahisar, ve denizlidir. zaten bu bölgede geriye sadece üç kalıyor. izmir, aydın ve muğla. bu şehirlerin tamamının ege denizine kıyısı vardır. ayrıca muğla'nın hem ege denizine hem de akdenize kıyısı bulunmaktadır.

ege bölgesindeki bu üç kentin diğerlerine göre daha fazla gelişmiş olmasının en önemli nedenlerinde biri denize kıyısı olmasıdır. bu sayede turizm de şehir ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır. yine denizel etki bu şehirlerin iklimini önemli ölçüde belirlemiştir. ege bölgesinde iç kısımlarda olan şehirlerin iklimi daha serttir. kışlar soğuk geçer. fakat izmir, aydın ve muğlada kış ayları, özellikle yüksek bölgeleri saymazsak iç bölgelere göre daha ılıman geçer.

1

kütahya uşak denizli afyonkarahisar ve manisa ege bölgesinde bulunup denize kıyısı olmayan illerdir.

0

manisa, uşak, kütahya,afyon, denizli
tabiki de manisa da oturduğum için sırasıyla yazmış bulunmaktayım :) e bizde canımız sıkılınca denize kıyısı olan izmire yakın olduğumuz için soluğu izmirde alıyoruz haliyle.

0

ege bölgemizin denize yakın olmayan kıyıları uşak manisa denizli afyon-kütahya şehirlerimiz ve bunların bazı ilçeler vardır bu ilçelerde dahildir.

1

ege bölgesinde deniz kıyısına sınırı olmayan iller sırasıyla manisa, denizli, uşak, afyon ve kütahya'dır.

0

adı denizli olup denizi olmayan denizli, adı uşak olup karadeniz’de olmayan uşak, ve sanırım afyonkarahisar