0

birçok kişinin yanlış bildiği ve sanılanın aksine paypal'ı kurmamıştır. bir akadaşı ile beraber internet üzerinden ödeme sistemini baz alan bir şirket kurmuştur. başlarda birçok kişiye göre saçma gelse de daha sonra şirketler bu ödeme sistemini benimsemişlerdir. daha sonra elon musk'un bu şirketinin rakibi olan en büyük şirket ile güçlerinin birleştirip isimlerine paypal demişlerdir.

0

elon musk, şuanki çalıştığı şirketler yani space x ve tesla'dan önce birkaç arkadaşıyla beraber paypalı kurmuştu. paypay sayesinde hayallerine bir adım daha yaklaşan elon musk paypaldan ayrılıp kendi şirketlerini kurmuştur.

0

şuan ki şirketlerden önce türkiyede bi ara yasaklanan paypalı kurdu

0

sanal para alisveri yapilan paypalin sahibiydi eskiden daha once adi x.com du ve bircok sirket.. bi donem iflas etti ama spacex ile uctu adam

0

paypalı kurdu ve 500milyon dolara sattı diye biliyorum.

0

elon musk öncesinde internet alışverişlerinde çok etkili olan ve büyük esneklik sağlayan paypal'ın kurucularından biriydi

1

dünyanın sayılı dehası olan bu bilim adamı; "paypall"ı kurmuştur.

0

elon musk daha önce paypal`ın kurucusuydu.

0

ilk şirketi kardeşi ile kurduğu zip2 dir.
1999 yılında altavista zip2 yi satın aldı.
1999 yılında x.com yeni işi oldu.
2000 yılında cofinity ile birleşti.
20001 yılında x.com un adı paypal oldu .
2003 yılında kurulan tesla motors iki mühendis tarafından kuruldu ama elon musk 2004 yılında şirkete katılıp yönetim kurulu başkanı oldu.
elon musk tesla motors,paypal ve spacex in kurucusu ve solorcity nin de başkanıdır.

0

elen musk bunlardan önce papalı kurmuştu daha sonra ise uzay teknolojisi teâlâyı yaratti

0

elon musk tesla ve spacex den önce paypal ve 19 yıl önce kurulan x.com un kurucularındandır. daha sonralarında x.com un bütğn hisselerini satın alarak şirketi sadece kendi bünyesine dahil etmiştir.

0

benim bildiğim paypal şirketinin kurucu elon musk. paypal'ı sattıktan sonra tesla ve spacex şirketini kuruyor.bu aralar tesla pek olumlu sonuçlar vermese de adam devrim gerçekleştirme yolunda ilk adımları attı.5 sene öncesine kadar elektrikli arabalar sokakta yokken şimdi elon musk sayesinde sokaklarda nadiren görebiliyoruz.

0

elon musk aslında birçok başarısızlık yaşayıp hatta 2008 yılında iflasın eşiğinden dönen bir yatırımcı. bir ileri görüş sahibi. space exe ve tesla dan önce paypal'ı kurmuştur. birgün demişki kendi kendine marsta çok iş var ve kolları sıvamış. adam yapmış.

0

the boring company isimli şirketin sahibiymiş ve ardından space x, tesla motors gibi şirketlerin girişimciliğini üstlenerek ün yapmıştır. 12 yaşındayken yazdığı oyun yazılımıyla ilk parasını bu yaşta kazanmıştır.

0

hayallerinin peşinde koşan idol kişiliğe sahip olan elon musk ilk olarak garajını ofis olarak kullanarak paypalı oluşturdu.

0

elon musk ileri görüşlü,zeki ve başarılı bir iş adamıdır. ona bu başarı ve ünü getiren şirket ise bir klasik haline gelen "garajda" kurduğu sanal cüzdan şirketi olan paypal dır.

0

ellen mask ilk başta pipe al şirketi ile başladığı vizyon serüveninde daha sonradan işin sadece parayla bitmediğini anlayarak uzay sektörüne atıldı sip space x
ve nasa ile ortak çalışmayla birlikte uzaya insanlığın geleceği için bir adım öne çok yararlı ve çok akıl dolu projeler üretti ilk girdiği şirketlerde çok fazla verim alamayıp maddi durumunu neredeyse diplere çeken elon musk cebindeki son parasıyla akıl dolu bir yatırım yaptı bu akıl dolu yatırımı dünya üzerinde değil dünyanın üstündeydi yani uzayda uzaya fırlattı ilk roket başarısızlıkla sonuçlanmıştı ikinci roket aynı şekilde başarısızlığa sonuçlanmıştı ellen mask son fırlatırcı harekette neredeyse tüm yatırımını o son rokete bağlamıştı son roket uzaya çıkmayı başardı geçtiğimiz günlerde aya araba göndererek tarihi adını yazdı şu an internet sitesinden ayda iki aracın canlı yayınını izleyebilir hatta çıplak gözle ayı bile görebilirsiniz elon musk tarihin en vizyonlu kişilerinden biridir idol aldığım kişilerden biri de mustafa kemal atatürk tür on kasım'da ankara anıtkabire gelerek mustafa kemal atatürk'ü ziyaret etmiştir ve instagramından bir paylaşım yapmıştı ondan sonra türk halkının çok ilgi duyduğu elon musk herkesin sevgisini ve hayranlığını kazanmıştır küçüklüğünde kendisi kütüphanedeki bütün kitapları bitirerek daha on yaşında günde ortalama 10 saat kitap okuyan biridir şu an hala spellz x firmasının başında olan elon musk geçeceğimiz günlerde uzayla ilgili araştırmalarına ve yatırımlarına hala devam ettirerek güzel ve farklı buluşları insanlara sunacaktır

0

paypall ın kurucusuydu. benim de kullandığım bir karttı paypall.

0

elon musk paypalin kurucusuydu ve the boring adında bir şirketi vardı

0

elon muskun tesla ve spacexten önceki sahip olduğu şirketler tesla motors, solarcity, boring company dir. bunlardan sonrada tesla ve son olarakda spacex şirketini kurmuştur.