0

birçok hayvan şirindir ama aralarında hangisi daha şirin bilemiyorum kedilerde şirin yavrularda şirin yani köpek yavruları ve kedi yavruları çok şirin genelde hayvanların yeni doğmuş yavruları ya da doğduktan sonra bir hafta geçmiş oldukları zaman dilimindeki halleri oldukça tatlı yarasa olsun maymun olsun geyik olsun at olsun ceylan kanguru bunların yavruları eminim ki çok tatlıdır kuşlar da öyle yani ben nasıl bir cevap verebileceğimi bilemiyorum çok hayvanın yavrusu tatlıdır.

0

en şirin hayvan bence yavru olanlar. mesela civciv, kedi ve köpek yavruları çok tatlı oluyor.

1

pandalar çok şirin hayvanlar çok seviyorum

1

yırtıcı hayvanlar dışında tüm hayvanlar şirindir mesela kediler köpekler kuşlar pandalar vb. özellikle yavru olan hayvanlar çok sevimlidirler ama ben yırtıcı hayvanların yani vahşi hayvanların sevimli olduğunu düşünmüyorum mesela yılan ayı böcekler yırtıcı olmasalar bile bana sevimli gelmiyorlar

1

panda yavruları bana çok şirin geliyor.birde penguen yavruları

1

bence en şirin hayvan kedilerdir. zaten genel olarak tüm hayvanların yavruları çok şirindir. ama kedileri çok daha tatlı ve şirin buluyorum.

1

panda dır bana kalırsa :)) tavşanı da unutmamak lazım,birde köpek yavrusunu ekliyelim listemize

1

kesinlikle en şirin hayvan, insanlarında en sadık dostu olan köpeklerdir.

1

en sadık dostlar köpeklerdir hem de en sevimli hayvanlardır:)

1

köpek gelebilir akla ancak bu kişiden kişiye değişebilir. yavru kedi ve köpek besleyenler daha çok olduğu için onlar ön planda gözüküyor.

1

en şirin hayvanlar yeni doğduğu an itibariyle birkaç günlük olan hayvanlar çok sevindirir genellikle civciv kuzu kedi yavruları yani bildiğimiz yenidoğan küçük hayvanları şirin buluyorum.

1

en şirin hayvan bütün hayvanların yavrularıdır. :d

1

hayvanlar zaten çok şirin varlıklar. ama tabi insanda olduğu gibi yavru hayvanlar çok şeker oluyor.