1

yani kaynanam bana hiç gün yüzü göstermedi ama yine de kaynanam öldüğü zaman asla göbek atmam hatta üzülürüm şu anda da kaynanam sağ ve ondan en ufak bir ilgi bile görmedim beni hiç sevmedi yine de yaşlıdır diye haline üzülüyorum ölse asla göbek atmam üzülürüm sonuçta eşimin annesidir yani eğer bir insanın içinde iyilik ve merhamet duygusu olduğu zaman ister kaynana olsun ister başka biri olsun ne kadar sevmese bile ne kadar ondan kötülük görse yine de öldüğü zaman asla göbek atmamalı ve sevinmemelidir.

0

tabiki her ne olursa olsun ölünün arkasından eğlenilmez dua edilir. zaten her kaynana kötü olmuyo insanlara bağlı bu kötü de olabilir iyi de olabilir. bana göre kaynanalar oğlunu kıskandığı için gelinlere kötü davranıyo. sebebi kıskançlık bence.

0

hiç öyle şey olur mu allah aşkına ölüye cenezaye saygı duymak gerekir

0

gelin qaynanasini sevse atmaz yo sevmese tab ki atar

0

bu iki insan arasındaki olanlara bağlıdır. ama ne kadar kötü olursa olsun ölen birinin arkasından göbek atılmaz. toplumda ki ahlakı kurallara uymayan bir harekettir.

1

bnce bu durum velin ve kaynana arasındaki ilişkiye bağlıdır. ama bnce genel olaran kaynanada olsa oda bir insan olduğu için ölünün ardından göbek atmak hoş birşey değil.

1

cadı kaynana olursa valla göbek atar , öldü de kurtuldum diye.:)kaynanalar nedense gelinleri hep kıskanıyor. yani çok nadir gelinle, kaynananın anlasani.

0

canı ne isterse onu yapar bence.ben atardım göbeğimi de.ama atılacak göbek yokki.

1

yok daha neler bu sadece gelin kaynana için değil tüm insanlar için geçerli biri öldü diye asla sevinilmez bu nasıl bir zihniyettir sonuçta o da bir varlık her ne kadar sevilse veya sevilmese.