1

insan vücudu yaşlandığı zaman insanın huysuz olmasının nedeni yaşlılığı kabul etmemek ve bunu zor bir şekilde alışmak bazen yaşlılar çocuklardan daha huysuz ve daha alıngan olur çünkü insan çocuktur büyür ve yaşlanıp yaşandı zaman aynı çocuk dönemlerine geri döner ve huysuz olur.

0

insanlar yaşlandıkça çocuk gibi olurlar. ölüm korkusu içlerini sarar. bu sebeple yanlız kalma korkusu, terk edilme korkusu içlerini sarar. ve bütün bunlara bağlı olarak huysuzlaşır, inatçı ve aksi olurlar.

0

herşeyin bir sonu vardır, bunu kabullenmek de bazen zor olur. eski enerjinin ve yetilerinin zamanla kaybolması insanı etkiler ve bunu yansıtma psikolojisi ile etrafındaki olaylar ve kişilerle daha ilgili olmaya başlar. tabi bunun eticesinde , zaman ve anlayış farklılığı sebebiyle yorumları genelde olayların ve lişilerin zıttı durumunda olur, kimisi bunu daha sert kimi daha yumuşak yansıtır bu da huysuzluk derecesini belirler.

1

insanlar yaşlanmaya başladıkça hastalıkları başlar ve ilgi beklerler çocuklarından, yakınlarından, o ilgiyi göremedikleri zaman huysuzlasmaya başlarlar.

0

yaşadıkları yormaya başladığı için huysuzlaşmaya başladıklarını tahmin ediyorum