0

havalar hiç güven olmuyor dün kar yağdı bugün yağmur yarın allah bilir :)

0

hava mevsimine iklimine değişir şu anda güzel

0

bir gün içerisinde neredeyse dört mevsimi yaşıyoruz. nisanda kar gördük ocakta güneş ortalığı yaktı pek diyecek kalmadı aslında türkite"miz dünyamız kirleniyor bir tek bu sıkıntı bizde değil tüm dünyada hakim hava kirlilii nedeniyle mart ayında gelecek olan kar kirlilik yüzünden ya sıcak olarak geliyor yada gecikmeli yani martta gelecek kar nisanda geliyor bu yüzden dünya ısısı küresel ısınma artıyor dünyamız yok oluyor eriyor kimsenin umrunda değil göller yok oluyor. ülkemiz 11-12 yıl sonra böyle devam ederse su sıkıntısı kıtlık çekeçeğiz pekii buunun sebebi ne biz insanlar beğenmediğimiz hayvnlar bile bizden insanlardan dajha çok çevremize sahip çıkarken biz niye duruyoruz niye sahip çıkmıyoruz. savaşa harcanan para hepimize yetecek ola bu fünya için harcanak olsaydı şuan dünyamızda ki bazı yerler afrika gibi ülkeler bu halde değil bizler gibi sefa içinde olurdu. ama bu konuyyu gelde petrol için insan kanını satan ülkelere anlat onlar biilmiyorlar dünyaya onlarada kalmaz ne demiş şair" bu dünyane sana ne bana kalmaz sultan süleymana kalmadı böyle hiç bir kitab yazmaz" al işte herşeyin özeti anlayana...

0

vallaha anlayamıyorum yaa. bi sene hiç kar yağmaz bi sene yaz gelmez. nisanda da kar yağdıysa pekde diycek bişeyim yok :)

1

yıllardır özlenen hava şartları. ilkbahar mevsimindeyiz ve bahar baharlığını yapıyor. yağışlar bol olsun ki bereket olsun, kuraklık yaşanmasın. dereler, ırmaklar, göller su dolsun, tarım arazileri susuz kalmasın. toprağın taban suyu seviyesi yükselsin ki, çiçekler, ağaçlar, bitkiler, sebzeler kökleriyle suya rahat ulaşsınlar, solmasınlar, kurumasınlar. bereket olsun.

0

azerbaycanda yaşıyorum bende. buranın havası,insani ayrı bi güzel gerçekten. hava değişken,sabah yağış yağıyor ve sonra bi bakıyorsun güneş çıkmış. yazın gelişiyle rüzgarlarıda beraberinde getirdi. en sevdiğim mevsim.

0

bu sene oturduğumuz şehirde yağışlar çok ve hava durumları hiç iç açıcı değil yani insan bir hafta sonu gezmek istediği zaman dışarıya çıkamıyorlar çünkü bu sene gerçekten bayağı yağış var ve aralıksız bir şekilde de devam ediyor yani düşüncelerimiz bir şey değil yani allah'ın verdiği rahmetten sorgulanmaz.

0

ben istanbul da yaşıyorum ve bu aralar hiç güzel değil buralarda hava durumu. sanki kış gelmiş gibi birgün güzel oluyo ebirsi gün soğuk oluyo anlam veremedim açıkçası. umarım hızlıca sıcaklar gelir de bi denize giderim. uzun zamandır denize gidemedim o yüzden çok özledim gitmek istiyorum hemen.