0

en iyi spor programları ntv spor kapanana kadar yapılmıştı. artık nerede o emek egeli günler :d o zamanlar spor programlarında sevgi emekti artık erman :)))

1

en iyi spor yorumları kesinlikle beyaz tv de o kadar fanatikler çok iyi yorumlar yapıolar. öteki kanalda ki yorumcular yapmacık gelio madem o kadar iyi biliosun sen takım çalıştırdı görelim mesela rıdvan dilmen herkesi eleştiyor ama ken di daha takım çalıştırmadı 1 takım çalıştırdı oda geçmiş dönemde fenerbahçe

1

spor yorumculuğu yapan kanalların çoğu reyting peşinde.hele beyaz tv de ertem'lerin programı dillere destan.adamlar abartıyor,çok ayrıntıya giriyor.hiç izlemiyorum.bazen zaplarken rastlıyorum.biraz bakıp hemen geçiyorum. a spor o da çok iyi değil.yayıncı kuruluş bence hepsinden iyi.tivubu da fena sayılmaz.

0

spor yorumları değil ama saçma sapan yorumlar yapılıyor genelde... en başarılı yorumlar bein sports'da

0

benim icin tarafisz kaliteli dogru haber son dakika olaylari dunyadan spor haberleri futbol maclari roportojlari kamp goruntulerini tarasfer haberlerini vede her dalda aninda kaliteli yorumculari ile sunucu 've yapimcilari ile her zaman trt spor benim favorimdir bence .

0

benim icin en tarafsiz spor kanali ntv spor dur

0

bence yayıncı kuruluş olan beinsports un yorumcuları en iyileridir.

0

kanalların hepsinin amacı reyting, bazen bazı spor kanallarında öyle şeyler söyleniyor ki hayretlere düşüyorum.adam canlı yayında belden aşağı konuştu, hakaret içerikli ağır ithamlarla ismini yan yana getirdi futbolun içindekileri ile.bu profilini çizdiğim kanal aspor oluyor, bıktım onlardan ama uğur karakullukçu'nun futbol zekasına hayranım.çok güzel konuşuyor çok bilgili, ayrıca sempatik yaklaşımıyla dikkat çekiyor.spor yorumları için bein sport'un yayınlarından kolay kolay sapmam, o kanal maziye götürüyor beni.ersin düzen'in yayın hayatında ki programları da hep başarılı olmuştur, onu sıkı bir şekilde takip ediyordum.rıdvan dilmen'in de yorumları müthiş, az sayıda kaldı futbol yorumcusu adam gibi.

0

tabiki beinsport, a spor diyemem ama a spordan ugur karakullukcu kanalin seviyesni arttiriyor

0

en iyi spor yorumları yapan kanal a spor dur trt spor'da aynen a spor gibi gerçekten doğru yorumlar yapan bir kanalımızdır

0

bence en iyi spor yapan kanallar beyaz tv ve ntvdir eskiden en iyisi ntvspordu ancak kapatildı keske kapatılmasaydı en güzel spor kanalı oydu çok severek izlerdim her şeyi gösterirlerdi mac özetleri canlı skorlar falan filn.

0

hepsi palavracı hiçbirini sevmiyorum sahsen ama beyaz tv biraz yakın geliyor bana.

0

hiçbir fikrim yok ilgimi çekmiyor ne zaman denk gelse sanki hep aynı adamlar aynı şeyi konuşuyor gibi

0

bence en iyi spor yayınını ntv yapıyor. sadece sporla ilgili kanallarda var mesela ntv spor ama kapandı çok üzülmüştüm. başka a spor ve trt spor kanalları sadece spor haberi yapıyor ama ben izlemiyorum bu kanalları.

0

bu kişinin görüşüne göre degisir. ben bu konuda ntvspor kanalında yayınlanan yorum programlarının en iyisi oldugunu düşünüyorum. macla ilgili en iyi yorumları yapıyorlar. herkes özgürce düşüncesini söyleye biliyor. karsı görüşlülük yapan insanlar tartısıp uygun bir karar alıyor. önemli futbol yorumcuları ntvspor kanalında yer alıyor. dediğim gibi bu kişisel bir görüştür.

0

türkiye'de spor iyi biri rayting aracı olmuş durumda. iki çeşit spor yorumculuğu var. birisi trol olan diğeri ise realist olandır. realistlik açısından en iyisi yakın zamanda kapatılan ntvspor idi. onun yerine daha doğrusu ona en yakın spor kanalı şuan bein sport haber. daha sonra tivibuspor. bunların en iyi olmasında temel etken paralı olması. yani beinaport haber ve tivibuspor ücretsiz ancak geçici bir süre. bunların dışında a spor gibi spor kanalları gerçekten spor kanalı değil benim gözümde. çünkü futbol dışında en ufak nir spor yok voleybol basketbol bile yok. ayrıca futbol işini de iyi götürmüyor bence. trt spor da normal yani izlenebilecek bir kanal. ama yokluğu aranmaz. a spor da üzüldüğüm tek yorumcu var ilker yağcıoğlu. futbol bilgisi olan böyle bir hocanın burada olması çok üzücü. trol olan futbol programlarına gelirsek direk beyaz futbol tek geçerim. adamlar resmen alay ediyor insanlarla. ahmet çakar gibi trol isimleri bulunduran program bazen sinir bozucu bazen keyif verici hal alıyor