0

eğitilmiyecek hiç bir canlı yoktur yeter ki iradeli olmak ve sabretmek gerekir.koskoca aslan eğitiliyorsa kedilerde aslanlar gibi eğitilebilir.

0

bizim arkadaşın kedisi vardı çağırınca gelmiyordu 5 dk sonra ona saldırıyordu :d bence eğitilmesi çok zor

0

köpekler kadar egitilemeseler de bir miktar eğitimle güzel etkinlikler yapilabilir

0

kediler, aslanlarla kısmen akrabalar dünya'ya yayılmaları çiftçilerle sağlanmıştır aslında evcil hayvanlar değiller evde olmalarına rağmen avlanma içgüdüleri vardır ve engelleyemezler hatta avlandıkları sinekleri,fareleri,böcekleri sahiplerinin yetenekleri olmadıklarını düşünüp onlara hediye ederler dışarıya çıkan bir kediniz varsa eve geldiğinde size küçük sürprizler yapabilir. köpekler gibi uysal sakin canlılar değillerdir ne isterlerse nasıl isterlerse onu yaparlar ödüllerle cezalarla daha da teşvik edilebilirler daha çok yaparlar. kolay psikolojileri bozuldukları için hırçınlaşırlar sahipleri yerine yerlerini evlerini benimseler köpeklerin aksine bu yüzden küçük yada büyük kediniz bir liderdir siz onun değil kısaca o sizin sahibinizmiş gibi davranırlar.

0

sanmıyorum yani ben eğitemem o derece öyle bir şey olursa çok zor olur ama imkansız da değildir günümüzde aslan kaplan fil eğitilirken kedi zor gibi görünmüyor profosyonel bir eğitmen tarafından yavruluktan eğitildiğinde o kadar da zor görünmüyor bana göre eğitebilirler bir köpek gibi

0

sanmıyorum ama denemek lazım. ben karınca eğitmek isterdim.