0

elektrik teknisyenliği güzel bir iş ama kişilerin kendi seçimleri sonuçta. mevcut çalışma koşullarının kötü olması, ast-üst ilişkilerinde haksızlığa uğramış olması, çalışma miktarına göre gelirinin sabit kalması/değişmez olması ve daha birçok sebep olabilir. tekel bayi açmak da bir girişimdir. kişinin çalışma saatlerini kendinin belirlemesi kadar güzel bir şey yok bence. üstelik işler yolunda giderse daha az beden/beyin gücü kullanarak gelirini de arttırmış olacak. bence herkes içinde biraz cesareti varsa hayatında radikal değişikliklere gitmek isteyebilir. sonuçta herkes mutlu olduğu şeyi yapsın.

1

para gözü nü bürümüştür. ve artık çalışmak ve milletin ağız kokusunu çekmek zor geliyordur. bundan dolayi tekel bayii açmıştır. ha bi de dinini imanını bilen biri değildir.
bunun başka da açıklaması yok kesinlikle. çünkü oradan kazanacağın her krş direk haram ne yazık ki, ama bunun bilincinde olmak lazım ve böyle bilinçli kişiler artık pek kalmadi . ve zaten kalmadığı için böyle delice bir şey yapmış. ama tabi ileri de pişman olacak çok keşke diyecek ama artık o kervan geçmiş olacak .
daha artık hayırlısı diyelim. herkese kolay gelsin. bol kazançlar dilerim.

0

çalışmak zor geliyordur. bir de içki huyu varsa tam kendine göre iş bulmuş.

0

yaptığı işi sevmiyordur. insan sevmediği işte çalışınca ona zulüm gibi gelir. sevdiğin işi yaparsan yorulmazsın sana çalışıyormuşsun gibi gelmez.