0

ben oğlumun ateşini düşürmek için sirkeli su yaparım sürekli bezi başına koyarım göğsüne koyarım bacaklarına koyarım sirkeli suyun işe yaramazsa soğuk bir duş aldırırım soğuk duşta işe yaramazsa üstündeki bütün kıyafetleri çıkarırım doktorunun verdiği ateş düşürücü ilacını 4 saatte bir veririm eğer hiçbir şekilde geçmezse de hastaneye götürürüm

1

ıslak bez ile 20 dakika alın bölgesine koyulur.
varsa derece ile ölçüm yapınız 40 ve üzeri ise doktora gidiniz.

0

hafif ılık suyun içine elma sirkesi katılır ve 1,2 dakika kadar bekletilir , daha sonra ber beze alınarak başa koyulu 30 dakika sonra felan bez değiştirilir.

0

sirkeli bez ile dışardan ateşe mudahale etmek ic havale gecirmeye neden olur.. onun yerine 1 bardak suya 1 yemek kaşığı sirke koyun.eger hemen icemezse onu yudum yudumda icirebilirsiniz..

0

ilk soğuk suya sokulur sonra sirkeli su kullanılır nane limon içirilir

0

sirkeli suyla bir bez ıslatılır ve alın bölgesine yerleştirilir. sirkenin kokusunun vereceği rahatsızlıktan dolayı farklı alternatifler de vardır. bunlardan biri de patates soyulup parmak kalınlığında doğranır ve ince biz örtüye sarılarak yine alın bölgesine yerleştirilir. bu yöntemle de yükselen ateşin düşmesi mümkündür

0

ilık duş çok iyi geliyor daha sonra başımıza ve koltuk altına ıslak bezle tampon uygulanabilir . ateş düşürücü ilac içip yatıp terlemekte iyisi geliyor tabi ateş var fazla giyinmemek en iyisi ne kadar kiyafetsiz olursak o kadar iyi allah korusun havaleye çevirir.

0

sirke kullanilir soguk suya dusa sokulur bunlae iyi gelie