0

köylü kızı daha hamarat olur ama günümüzde ne yazıkki hazır gıdalara yöneldiğimiz ve teknoloji de geliştiği için hamarat olmanın pek bir önemi kalmadı.

0

şehirli kızı tercihimdir çünkü bilen gören o dur ama köylü kızınında hamarat olduğu yerler vardır tabii

0

koylu kizi sehirli kizi kalmadi artik. yani ben kendi koyumdeki kizlardsn yola cikarwk soyleyeyim. hepsi sehirli gibi. hic ellerinden is gelmez filan. ama burada sehirde tsnidigim birkac kisi var. oyle hamarat ki. evinde salcasina kadar, aalamuraaina kadsr hrrseyi yapiyor. yani artik oyle hamaratlik koy kizligiyla sehirli kizligiyla alakali birsey degil yani. :)

0

bence köylü kızı veya şehirli kız diye bir şey yok. her ikisi de hamarat olabilir insan kendini geliştirdikten sonra ve yemek yapmayı sevdikten sonra köylü kızı veya şehirde kızı diye bir şey yoktur. önemli olan yemek yapmak ve yemek yapmayı sevmektir. benim bir tanıdığım mesela köyde yaşıyorlar ama yemek yapmayı fazla bilmiyor şehirde yaşayan bir kız yemek yapmayı biliyor bir daha çok şey biliyor. o yüzden köylü kızı veya şehirde kızı hamarat diye bir şey yok. yemek yapmayı seven ve sürekli yemek yapmaktan hoşlanan yeni şeyler denemekten yani yemek yapmaktan üşenmeyen kızlar hamarat tır.

0

bu hiç belli olmaz köylü kızı deyip hamarat diye etiketlemek bence doğru değil, ben de köyde doğdum büyüdüm her işi yapıyorum lakin ablam hiç sevmez yemek yapmayı, ev temizlemeyi. bu değişir kişiye göre. şehirli dediğimiz birçok kişi daha bilgili ve daha hamarattır. her işe atılır ellerinden gelenleri yaparlar.