0

enes batur bir youtuber. filmler falan çekti ama bence hiç güzel değil. enes batur genetikli değişik videolar çekiyor genellikle genç nesil daha fazla takip ediyor onu o yüzden takipçi sayısı çok fazla youtube'da. en son televizyonda görmüştüm onun filmlerinden birini ama bence hiç bir güzel değil. sadece dediğim gibi genç nesil daha çok takip ediyor küçük yaştaki insanlar da takip ediyor o yüzden takipçi sayısı daha fazla ve tanınan biri oldu artık. herkes tarafından biliniyor videolarda tıklanma rekorları kırıyor trendlere giriyor genellikle.

0

sosyal medya fenomeni ve youtuber enes batur 9 nisan 1998 tarihinde ankara'da dünyaya gelmiştir.

enes batur'un asıl adı, enes batur sungurtekin'dir. babası polis, annesi ise hemşiredir.

enes batur, youtube dünyasına adımı ilk olarak bilgisayar ve oyun konsolları incelemesiyle atmıştır.

kısa bir zaman içerisinde giderek popüler bir isim olma fırsatına kavuşan enes batur; oyun, komedi ve eğlence videolarıyla kendini göstermeye ve geniş bir kesime ulaşmaya devam etmektedir.

sosyal medyada ün kazanan enes batur'un 6 milyonu aşkın takipçisi bulunmaktadır.

enes batur 2018'de vizyona giren, kendi yaşamını anlattığı ve başrolünü üstlendiği enes batur hayal mi gerçek mi? filmiyle izleyici karşısına geçmiştir.

0

enes batur youtuber antalyada yaşıyor durmadan istanbula ziyaret ediyor 3 tane kardeşi var annesi hemşire babası özel harakat polisi amca var mc yaralı yputubede 10milyon aboneye sahip instagramda 3.6milyon tane takipçi si var. youtubede türkiye nin en fazla aboneye sahip kanalı. son günlerde filim çılardı enesbatur gerçek kahraman. damla aslanalp ile evlendi

0

enes batur youtuberdır antalyada yaşıyor başak karahandan ayrıldı damla ile evlendi aslen adanalıdır