0

ben genellikle internet üzerinden yapıyorum. tabi dışarı çıktığımda bir şeyi beğenip aldıysam o ayrı. belli başlı ve birkaç defa alışveriş yaptığım siteleri kullanıyorum. genellikle bir sorun yaşamıyorum. kapıda ödeme istiyorum. böylece kontrol edebiliyorum. tabi ki arada bir pişman olduğum durumlar olunca o siteyi bir daha kullanmıyorum. özellikle hediye alırken ve kişiye özel isimli şeyler yaptırırken de bu siteleri kullanıyorum. rahat rahat bakabiliyorum, fiyat karşılaştırıyorum. bana özel indirimlerden yararlanabiliyorum. çok şükür şu ana kadar abartılacak bir sorun yaşamadım.

0

bazen online yapıyorum bazen de mağaza dan ikisi de çok güzel bence ama online yapacağım zaman güvenilir bir site olup olmadığına çok dikkat ediyorum malum görüyoruz çevrede online alışveriş te gelen şeyleri. ama daha çok mağazaya gidip tek tek bakıp dokunup giyip beğenip almak daha güzel bana göre hem eğlenceli oluyor bide sevdiğin arkadaşın yanında ise tamamdır

0

evet online alışveriş de sıkça kullandığım bir yöntem. çünkü bazen gerçekten mağaza mağaza dolaşıp zaman harcamak ve alışveriş yapmak için yorulmak istemiyorum. bu gibi zamanlarda çok iyi oluyor. adrese kadar sorunsuz gelmesi ve teslimatın hızlı olması çok iyi bir yanı. müşteri hizmetlerininde iyi olduğu siteleri seçiyorum özellikle sorun yaşamamak için. ve bazen bazı markalar belirli periyotlarla ya da özel günlerde kampanyalar yapıyor bunlardan yararlanarak alışverişimi daha uyguna tamamlamış oluyorum ve bazı ürünlerinde web'e özel indirimler yapıyorlar. bu şekilde daha uyguna alışveriş yapabilme imkanım oluyor.