0

aslında yemekteyiz programı kiralık aşk'taki koriş sunuyordu çok güzeldi sunuyordu yani beğenerek izliyordum ama seda sayan'da olunca gerçekten o da sevdiğim bir sanatçıdır yani başarılı bir kadındır yemekteyiz programı sunmak yakışır seda sayan'a onun birçok programını izledim işim ben filmleri de var izledim yani gayet başarılı buluyorum bence bu yemekteyiz için üstesinden de gelebilir.

0

seda sayan başarılı bir kadın işin üstesinden gelir ama onur büyüktopçu bana daha samimi geliyor. bakalım yeni sezonda ne olacak. inşallah seda sayan daha fazla tepki verir. bazen çok gereksiz hareketler yapan yarışmacılar var çünkü

0

zaten seda sayan yıllardan beri günsüz kuşağı programı yapmış biri. son zamanlarda da o ses türkiyede jüri üyeliği yaptı. ama oranında havasını biraz kadın programına çeviriyordu. ( yıllardır kadın programı sunmamın dezavantajı). bakalım bu seferki programda nasıl bir hava oluşacak. gerçi program çok gereksiz. yarışmacılarında ağzının payını verirse valla süper olur. gerçi orada çekilen şeyler hep ayarlıdır. kamera arkasını bilemediğimiz için bilemiyoruz tabi. sırf meraktan bir iki bölüm bakarım ben yemekteyiz programına.

1

seda sayan çok fazla rating çeken kitlesi çok yüksek olan ve yıllardır aktif olarak tv sunuculuğu yapan bir isim unutulmamış ve hiçbir zaman gündemden düşmemiş bir isim kitlesinin baya fazla olduğunu düşünüyorum bence başarılı olur bu programın sunuculuğu seda sayana yakışmadı denmez.