1

ben doğru bulmuyorum hem sürekli çizgi film seyrettirilmesi hemde eline telefon verip oylanması taraftarı değilim. yani oyuncaklarıile oynaması çok daha iyi bana kalırsa veya biraz daha büyüyünce dışarı da oynaması da daha iyi olur devamlı çizgi film veya internette oldukça çocuklar zamanla a sosyal bireyler hakine geliyorlar içine kapanıyorlar. bence sürekli internet veya televizyon yani çizgi film özellikle bu anlamda sakıncalıdır bana göre.

1

doğru değil sosyal aktivite önemli diğer çocuklarla arkadaşlık kurup onlarla oynamalı arkadaş edinme açısından önemli

1

doğru değildir hep evde oturup akşama kadar çizgi film izlemesi bırakın birazda dışarıda oyunlar oynasın arkadaşlarıyla sosyal hayatı da olsun.

1

çocukların sabah akşam demeden çizgi film izlemeleri tabii ki de doğru bir karar değil bunun önüne geçmek için çocukların belirli saatlerde çizgi film izlemesine izin verilmelidir. sadece süre tutarak bu kadar çizgi film izleyebilirsin. çünkü günümüzde çocukların çok çizgi film izledikleri için hemen hemen gerçek hayatta onların karakterine girmek isterler ve onların yaptıkları aynı şeyi onlar da yapmak ister onun için çizgi film sadece yararlı olanları izlemelidir böyle sihir savaş gibi çizgi film izlememeleri gerekir eğitimine yardımcı olacak çizgi filmleri izlemek çocuklar için daha doğrudur.