0
0

üniversite yapılanmasında 2 yıllık bölümler tekrar gözden geçirilmelidir. o kadar çok gereksiz bölüm vardır ki anlatamam. özellikle 2 yıllık bölümlerin paralı olan kısımları çok gereksizdir. toplum arasında hem 2 yıllık olacak hem de paralı olan bu okullar hiç itibar görmemektedir. birçok ilçede atıl vaziyette bulunan okullar masraf üstüne masraf açıyorlar. devlet olarak bunlara el atmak gerekiyor. zaten birçok şehirde yurt sorunu bulunmaktadır.

0

aslında gereksiz bir bölüm diye bir şey yok. sadece kendini geliştirmen gerekir birazcık. zaten kendini geliştir sen o alanda ne kadar çok başka yerlerde staj yaparsan o kadar iyi. insanlar işletme yani iibf bölümlerini genellikle küçümsüyor ama aslında o bölümlerde de insanlar kendilerini geliştirmesi ve daha iyi bir staj imkanları bulursa bence hiçbir şekilde boş bunlar değil aksine ben de diğer bölümlerden en güzeli bence. başka en azından gereksiz bölüm derseniz küçük su altı bölümleri falan var jeoloji mühendisliği falan var onlar çok gereksiz.

0

su ürünleri bölümü ile kantarcıoğlu bölümleri, ayrıca iktisat, işletme iki yıllıkları, sekretelik bölümleri gereksiz olarak görülebilir.

0

reakreasyon yönetimi bölümü oldukça gereksiz

0

su altı ürünleri bölümü ne ihtiyaç var nede ülkemiz de potansiyel