0

sanırım zamanında çok kötü olaylar yaşamış ve küçükken maddi imkansızlıklar hep onu zorlamış. ama adam çok başarılı biri gerçekten herşeye rağmen dimdik ayakta durmayı başarmıi birisidir. iş hayatında zamanla giderek başarılı olmuş biri ve şuan çok güzel programlar yapıyor. işlerinde her zaöan samimi ve dikkatli çalışan biri olduğunu ekrandan yansıtıyor insanlara belki de bu yüzden çok sevilip izleniyordur. bende seviyorum işinin hakkını vererek çalışıyor güzel fikirlerle geliyor her zaman. ama ne yazıkki iş hayatındaki başarı ve mutluluğu aşk hayatında da yaşayamıyor. çünkü evlilikleri hep ayrılıkla sonuçlanıyor ve oda bundan mutlu değildir. umarım karşısına onu yarı yolda bırakmayacak başarısını kıskanmayacak aksine ona ayak uyduracak iyi kalpli biri çıkar çünkü oda mutluluğu hak ediyor. sırf parası var diye yanaşıp sahte birliktelik yaşamak isteyenler onu hal etmiyor bence.

0

paranın kralı diyebilirim.biraz kendini üstün görme durumu vardır. yeteksizsiniz türkiye ile daha fazla tanındığını düşünüyorum. tv8 ve tv8.5 acun ilıcalı'ya aittir

0

hırslı,zeki,başarılı,alttan başlayıp zekasını kullanarak tabi destek de görerek başarılı bir medya patronu olan bir ünlü olarak tanımlayabilirim.

0

kalbinde iyilik olan bir adam gibi geliyor bana yaptığı tek yanlış şeyma subaşı

0

hırslı
hedefe odaklı
zeki
kuralları olan
dostlarına değer veren
kimseyi yarı yolda bırakmak istemeyen biri gibi görünüyor bana.

0

muhabir olarak baslayıp zamanla tanınmış ve kariyer yapmış bir kişidir. suanda tv8 ve tv8,5 diye iki kanalın sahibi olan acun ılıcalı bir çok yarışma programında sunuculuk yapan ve türkiyede en zengin adam olarak bilinen birisidir.

0

para basan para babası aynı zamanda gündem yapan bir adam.

0

acun ilıcalı yı para banası olarak tanımlarım.