0

hayır, yirmilik dişlerime bir tedavi uygulatmadım... zaten sıkıntı da çıkarmıyorlar. dişlerine iyi baktığın zaman pek sorun da yaşayacağını zannetmiyorum. :)

0

evet hem de defalarca bundan 10 sene önce başladı bu konuda benim serüvenim. ankara'da ilk işe başladığım sıralarda ankara diş hastanesi'ne gittiğim zaman yoğun bir ağrı çekmiştim o zaman 20'lik yaş dişimin köklerinin çok uzun olduğu söylendi en az 2 kez diş ameliyatı oldum. bununla da bitmedi elazığ'a geçici görev için gittiğimde yine bir gece 20'lik yaş diş ağrısı ile uyandım dişçiye gittiğimde kanal tedavisi olmam gerektiği söylendi fakat işimin yoğunluğundan sadece ilaç yazdırarak çıktım doktordan. en son olarak da yine bugün diş ağrısıyla hastaneye gittim ve yine 20'lik yaş kökünün uç verdiği söylendi şimdi birkaç gün ilaç tedavisi daha sonra yine cerrahi bir diş müdahalesi ile karşı karşıya kalacağım.

0

hayır hiçbir şey uygulanmadı. garip ama beni hiç rahatsız etmiyorlar. en arkadalar, uzadılar baya ama öyle çektirmeye gerek duymadım. dişlerime iyi bakıyorum. bu yüzden bir sorun yaşamadım onlarla ilgili bu konuda.

1

:) 20 yaş dişlerim kalmadı ki herhangi bir tedavi uygulansın bir kaç dişlerim var onda ağzında kaplama dişler var evet benim dişlerim de birkaç tane var ama tabii ki tedavi ile dişleri kaplıyor ama 20 yaş dişleri hiç kalmadı hepsini çektim