0

en çok korktuğum olaylardan birisi de, yüzme bilmiyorum bilsem de korkardım gerçi sudan çok korkuyorum ve genellikle tatile veya havuza gittiğim zaman suya girmem korkarım . çünkü bu sebepten dolayı teyzemi kaybetmiştir daha önce ve ailem bu konuda hassastır . özellikle köpeklerden çok korkarım . karşıma köpek çıktığı zaman yolumu değiştiririm . kalp atışlarını hızlanır bacaklarım titrer o kadar çok korkarım yani . yükseklik korkusu da vardır . özellikle yüksek bir binada aşağıya bakma beni oldukça rahatsız eder . başım döner hemen geri çekilirim . elektrik kesildiği zaman ben yalnıbaşımaysam korkarım .

0

hayatta beni en çok korkutan olay. bir gün annemi defalarca aramama rağmen telefonu açmamasıyla başladı dakika başı arıyorum yok kadın açmıyor. evede çok uzağım gitmem mümkün değil teyzemi arıyorum annemle konuştun mu diye en son sabah konuştuk diyor. kardeşimi arıyorum oda konuşmadım bir kaç saat oldu diyor. aklımda ne senaryolar kuruyorum ama anlatamam başına bişey mi geldi diye düşünmekten deli oldum. şeker hastası acaba şekeri yükseldide bayıldımı diyorum. yok sığamadım yerime tüm akrabaları aradım millet seferber oldu em son bir kez daha aradım açtı telefonu hiç birşey olmamış gibi pazara gittim ordanda ayşeye uğradım telefonu evde unutmuşum dedi asla unutmam yaşadığım korkuyu

1

hayatta beni korkutan birçok olay olmuştur. mesela arkadaşımın evinde kalmak için bir gün akşam yolda iki arkadaş giderken ben evde bir eşyamı unuttum ve geri tekrar dönmek zorunda kaldım. ama saat gece 10 gibi. etrafta hiçbir ses yok ve zifiri karanlık. daha 14 ya da 15 yaşlarındayım. eve tek başıma geri dönüp unuttuğum eşyayı alıp tekrar arkadaşın evine gitmek niyetindeyim. fakat ayrıldıktan biraz sonra o gecenin karanlığında kocaman bir köpek arkamdan hırlamaya başladı ve o korkuyla nasıl koşuyorum ki, ayaklarımın neredeyse kafama değdiğini hissettim. inanın köpek bana yetişemedi. eğer yetişseydi beni alaşağı ederdi eminim. bu olay hala beni çok korkutur ve hafızamdan silinmiyor.

0

hayvanları ayırt etmeden hepsinden korkarım ayrıca karanlıkta kalmakta beni çok korkutuyor.

0

hayatta beni en çok korkutan olay sevdiğim insanları kaybetmek