0

maalesef ki bu zihniyet var bunla birlikte padişahım çok yaşa, sen yaparsan doğrudur aslanım, yanlışta yapsa bu doğru diyip yalakalık yapıp pay çıkarma zihniyeti vardır...

0

bana dokunmayan değil o orası yanlış olmuş ortada bir yılan varsa mutlaka gitsin onu soksun bunu soksun var yılana yol gösterir bizim millet bak git buna zehrini akıt diye. kimsenin iyiliğini istemediğimiz gibi bir de üstüne mahvolsun isteniyor. artık karşımızda ki insanların acılarıyla beslenir mutlu olur olduk. çok yazık bize çok ayıp ediyoruz en çokta kendimize.

0

evet bu zihniyet hakim insanlar artık sadece çıkar ilişkileri içinde ve kendilerini düşünüyor bu sebeptendir ki böyle bir zihniyet mevcut.

0

evet kesinlikle öyle bir zihniyet var herkes ilk önce kendini düşünüyorsun tamam kendimize düşünmemiz gerekir ama dinimizde de insanlıkta ve karşımızdaki insanı komşumuzu arkadaşımıza akrabamızı her zaman korumak ve kollamak gereklidir. zaten sürekli ben merkezli olmasak şu an ülkemizde bu kadar ihtiyaçlı insan olmazdı.

0

sadece türkiye de diğil dünya genelinde gecerli olan bir çümledir. bu çümle insan evladının nasıl bir bencil olduğunu gösteriyor. çok sacma ve eşki bir düşünce oldugunu düşünüyorum. bana dokunmasın da başkasına istediğini yapsın zihniyetim

0

bence bu zihniyetten çok ağamsın sen paşamsın sen zihniyeti var gibi.