0

en önemli şey kararlılıktır. hemen pes etmeyen en saçma proje bile başarıya ulaşacaktır. örneklerini görmek zor değil.

0

plan aşamasını harfi harfiyen disiplin ve konsantrasyonla uygulamakla beraber, hedef çizgisine ulaşabilirsiniz.bunun için ilk önce bir takım çalışması gerek ve bu takım çalışmasına yatkın elemanları biraraya toplamak, 12'den vurmak gibi olacak.takım çalışmasına uygun elemanların başına bir lider karakter gerekiyor, doğru kararlar verecek mekanizması kuvvetli biri olması şart.bi iş yerinde en çok ihtiyaca sahip olunan disiplin sağlanacak ve tüm dikkatleri işe verebileceğimiz konsantrasyonla, ardı arkası kesilmez başarılar gelecektir.

0

doğru tasarlanmış olması, düzgün yönetilmesi ve proje için doğru kişilerin seçilmesiyle.

0

bireysel bir proje ile grup halinde yapılan projelerin basarıya ulaşmasında en önemli aşamaları size anlatacagım. dikkatli okumanızı tavsiye ediyorum. öncelik olarak grup calısmasında en önemli aktör görev dagıtımıdır. tabiki proje de planında yer alan kişilerin bir birlerine saygı ve sevgi içinde olması çok önemlidir. yeterli bir arastırma yapmakta bu konu hakkında basarı elde etmemize yardımcı olur. peki bu arastırmaları nasıl gerceklestire biliriz.
proje konusunda olan bir planla ilgili illaki kitaplar vardır. bu kitapları elde ederek okumak,anlamak,düşünmek ile yeterli bir arastırma elde ederiz. fakat bu arastırma yeteri kadar yeterli oldugunu düşündüğüm bir aktive diğildir. internet arama motorlarından bu proje hakkında tüm bilgileri elde edebiliiz. daha önce böyle bir proje yapılmısmı, yapıldıysa kim tarafından hangi aşamalar ile yapılmış ve nasıl bir somuc vermiştir. bu proje toplum için ne kadar yararlıdır. bi o kadarda istatistik de önemli bir aktördür. gazate,dergi,yargı,sanayi ve tarım üretimleri nufus,hastalık,ve benzeri gibi belli alanlardaki bilgileri olduları bir sonuc cıkarmak ereyiği ile yöntemli bir bicimde toplayıp sayılar halinde gösterme isi olarak tanımlanan istatistik kelimesi bir basarı elde edilmesi için en önemli faktörlerden sadece birisidir. bununla birlikte bir diyer önemli faktör ise kesinlikle düşüncedir. herseyin en iyisini düşünüp en iyisini elde etmek basarı saglamak için yeterli olacaktır.

0

birincisi cesaret azim hırstır sonrasında planlı ve düzenli çalışma başırı getirecektir.

1

bir projenin başarıya ulaşması için en önemli aşama kesinlikle adım atmaktır. cesaretinizi toplayıp aklınızdaki projeyi gerçekleştirmek için bir adım atarsanız gerisi gelecektir.