0

istanbul denilince aklıma doğup buyudugum yer geliyor ilk etapta ,güzel bir yer fakat çok kalabalık bir şehir.

0

eskinin nazık insanları geliyor aklıma nasıl yaşamışlar nasıl istanbul hanım efendisi beyefendisi olmuşlar. bir de şimdiki yere tüküren ayı gibi böğüren magandaları görüyorum insanın içi kıyılıyor. bir tarih böyle böyle yok ediliyor. tarihi surlara gecekondu yapan mı ararsın, türbeyi tekel bayiye çeviren mi. şu tarih bir başka ülkede olsa neler neler yapılırdı. bizim içinde bulunduğumuz hale bak.

0

tıklım tıklım otobusler
metrobusler
kalabalık
saygısız insanlar
burda yasayıp gidemedigim sahilleri

0

istanbul diyince aklıma ilk gelen şey trafik. istanbulun trafiği tam bir bela yani. ben anakrsds yaşıyorum ama daha önce oraya kardeşlerim ile tatile yani gezmek amaçlı gelmiştik bir kaç sene önce. herhalde hiç unutamam çok güzel yerlerdi ancak yollar o kadar uzun ki bir yerden bir yere gitmek tam bir ölüm malesef. o trafik bir türkü ilerlemiyor. çok uzun zaman alıyor gideceğiniz yere ulaşmak için vaktinizin çoğunu yolda geçiriyorsunuz. bunu herhalde hiç unutmam istanbul bu konu abenş fazlasıyla yormuştu bana kalırsa yalanaılacka yer değil trafik ve kalabalık açısından onun dışında çok güzel yer tabiki mutlaka gezilmesi ve görülmesi gereken.

0

tarihi yarım ada
ayasofya
balat
topkapı sarayı
yerebatan sarnıcı
boğaz köprüsü
yedi tepe
üsküdar
adalar
çamlıca tepesi
kız kulesi
galata kulesi
galata köprüsü
istiklal
moda
vapur
martılar
sirkeci
sokak çocukları
kalabalık
trafik
kaos
varoşlar
sanayi
plazalar

0

istanbul deyince aklıma ilk gelen şey topkapı sarayıdır çok güzel bir dekoru vardır

0

tirafik sikintisi hava kirliligi istanbul sikinti basli basina

0

trafik sıkıntısı geliyor akla direk. çok büyük oldugun için bu sehirde trafikte çok oluyor. bu sehirde yaşamakta oldukca zordur.

0

kalabalıklığı, trafiği tabiki hiç gitmedim ama gözümü korkutan yanları ne yazıkki bunlar.