0

sadece kadınların değil birçok ünlünün yaptırdığı botoksu, dudak silikonunu, gerdirmeyi ilginç buluyorum. sahte görünümleri nedense midemi bulandırıyor.

0

dudaklarını estetikle şişirip fok balığı gibi olmaları göğüslerinin içine slikon koydurmaları yüzlerini taze hamsi gibi pasparlak yapmaları saçlarına sim dökmeleri kışın ortasında ben on dört tane içlikle donarken mini etekle gezmeleri evden çıkmadan kırk dakika makyaja ayırmaları bir gün önceden yarın ne giyeceklerini seçmeleri bir kıyafete dört yüz ayakkabıya üç yüz lira vermeleri aynı makyaj malzemesinib farklı markalarından sekiz çeşit rımel almaları falan ya çok değil

0

bence allah herkese kendi güzelliğini vermiş zaten ne gerek var estetiğe,makyajla,botoksa,lazer bilmem ne vücuduna eziyet ediyorlar resmen.

0

valla arkadaşlarıma katılıyorum. botokstu,silikon taktirmaktı çok gereksiz geliyor bana. insan kendini olduğu gibi kabul etmeli. herkes birileri için güzel konumunda zaten. bakım yapmak ayrı birseydir. bu tarz estetik ameliyatları olmak başka. allah gostermesin kaza gibi feci bir durum başınıza gelmiş olsa ve bunun icinde estetik ameliyati olsaniz tamam haklısınız. ama zaten size yakışan burunlara,dudaklara sahipsiniz. sırf birilerinin gönlünü kazanmak için bu tarz eylemlerde bulunmak garip geliyor bana.

0

botoksa ilginc duyuyorum yuzune makyaj yapanlardan

0

ben estetik ameliyat yaptırılmasını ilginç buluyorum. insanın mecburiyet olmaksızın bile isteye bıçak altına yatması, kendini bir başkasına teslim etmesi inanılır gibi değil.

0

bol bol makyaj malzemesi almaları
markalara önem vermeleri
botoks ,detoks ,silikon