0

hayatta başarılı olabilmek için öncelikle hedefimi belirlerim. o hedefi gerçekleştirmek için plan ve program yaparım stratejilerimi belirlerim. ilerlerim. ara sıra yanlış dediğim şeylere başka bir yol koyarım ve yoluma devam ederim. başarmak için zamanımı iyi değerlendiririm. çalışmalarımı kaydederim, bilinçli bir şekilde yola çıkarım. insan hayatta sadece ders adına başarmak istemiyor hayat içinde daha bir yaşam için de başarmak gerekiyor. bu yüzden de emek olmadan yemek olmuyor. ben başarmak için planlı, program yapıp sistemli şekilde çalışarak başarı elde ettim, ve çok da kararlı olmak gerekiyor, pes etmemek ve vazgeçmemek de gerekiyor.

0

basarılı olmak için emek vermek gerekiyor. evde oturduğumuz yerden basarı elde edemeyiz. ben bu başarıyı elde etmek için senelerce ugrastım ve ne yazık ki elde edemedim. kitaplar,gazeteler,yazılar okudum, araştırmalar yaptım,egitimler gördüm fakat olmayınca olmadı.

0

hayatta başarılı olmanın belki de en büyük etkeni vazgeçmemektir. hatalar yapabilirsiniz. düşebilirsiniz. çıkabilirsiniz. bu hayatta başınıza her şey gelebilir. ancak günün sonunda kazananlar her zaman vazgeçmeyenlerdir. azimli insanın yapamayacağı şey yoktur. ben bu hayatta bir çok kez vazgeçtim. dolayısı ile bir çok kez başarılı olamadım. ancak vazgeçmeyip üzerine gittiğim ne varsa bir bir altından kalkmayı da bildim. bu soruya çok çalışmak gibi cevaplarda verilebilir. ancak çok çalışmak için bile vazgeçmemelisiniz ve pes etmemelisiniz. bu hayat başarısız olmak için fazla kısa. elinizden geleni yapın. olmasa bile en azından denedim dersiniz ve pişman olmazsınız. aldığını tecrübeler bile sizin için birer başarıdır. çünkü bir sonraki seferde bu tecrübelerinizi kullanarak başarılı olabilirsiniz.

0

hayatta başarılı olabilmek için hiç çaba sarf etmedim. zaten başarılıyım ben haha :d