1

yemeklerde acıyı çok seviyorum. özellikle acı pul bibersiz ve karabibersiz kesinlikle sofraya oturmam. her yemeğe özellikle çok acı pul biber dökerim.

0

acılı yemek az giyerim ama acılı şeyleri yemiyorum mangal acılı seviyorum biber yemiyorum yemeklerde hiç acı yemem

0

acı iştahı kabartır ve oldukça yararlı hormonların salgılanmasında yardımın yanı sıra vitaminler bakımından oldukça yararlı bir besindir. sevmemek elde değil.

0

acılı yemekleri severim. sevmemiz de lazım diye düşünüyorum. şöyle ki, acı iştahımızı kabartıp daha fazla besin almamıza ve bir çok hastalık ile savaşmamızı sağlayan hücrelerin üretiminde önemli ve etkin bir rol oynar.

0

acıyla aram yok yemeklerde sevmiyorum bana dokunuyor

0

evet acılı yemek yemeye bayılırım her yemeğe az da olsa acı biber eklerim. ayrıca acı turşu ve acı sosları da çok severim. özellikle acı, çiğköfte ve etli yemeklerde çok güzel oluyor. kışın acı yemek boğaz ağrısına da iyi geliyor.

0

evet acılı yemek yemeyi özellikle eskiden çok severdim büyük bir keyifle yerdim. ancak şu an mide rahatsızlıklarımdan dolayı pek acılı yiyecekler yiyemiyorum. genellikle acısız tercih ediyorum. midemde yanmaya sebep oluyor mide bulantısı az sebep oluyor malesef.

0

evet acılı yemeklere bayılırım.ayrı bşr lezzet katıyor yemeğe,tat veriyor,onunsevöenş sağlıyor.acının faydaları da oldukça fazla.sindirimi kolaylaştırır.

0

ben çok seviyorum. baya yemeğe tat gelmiş oluyor. acılı yemek bir başka oluyor.

0

öyle çok acılı yemekleri yemeği sevmiyorum. ama tabi bazı durumlarda yemeğin çeşidine göre değişebiliyor bu durum. mesela pide yerken üstünü pul biberle doldururum, ciğerde yerim.

0

acili yemek yemeyi cok seven biri olarak her yemegın yanında bir miktar acı kullanarak o yemegi daha istahlı yememe olanak saglayan acıya tesekkürler.

0

evet çok fazla seviyorum hatta midem de ülser çıkmadan önce her yemeğin yanında muhakkak acı tüketirdimiçtiğim içeceklerin hepsi acılı ,yediğim yemeklerin hepsi acılı olmak zorundaydı .şimdi özlüyor muyum hemde deli gibi ama maalesef eskisi gibi acı tüketemiyorum.

0

yemeğine göre değişiyor acılı yemekler de severim ama genelde acısız severim

0

hayır sevmem. ben genel olarak acı sevmiyorum.

0

evet bol acılı yemekler çok hoşuma gidiyor benim. özellikle de yemekten birkaç saat sonra midemdeki yanma hissi çok hoşuma gidiyor benim

1

kebap, çiğ köfte gibi ürünlerde acı güzel oluyor ama fazla acı yiyemiyorum. her yemeğe özellikle ilave olmasını tercih etmem.

0

evet ama oda bazı yemeklerde örneğin çiğköfte gibi yemeklerde

0

acılı yemek yemeyi çok severim. hemde bayılırım.