0

evet daha önce işedim ve çok keyif alarak seyretmiştim leyla ve mecnun öokk güzel bir diziydi ben özellikle ali atayı çok beğeniyorum oyunculuk olarak çokta yakışmıştı o role birde mecnuna bağıran bir adam vardı denizden uzaktan konuşuyorlardı onu çok komik buluyordum ismini şuan hatırlayamadım ama onu beğeniyorum dizide oyunculuk olarak sanırım.

1

dizi tüm kadrosuyla favorimdi zaten. hepsini ayrı ayrı severim. ama leyla ile mecnun denilince bir ''hopp'' dediğimize göre ismail abimiz ayrı yer etmiş demek ki bizde. zaten oyuncularda bile ayrı yer etmiş karakterler belli ki. daha sonrasında çekilen ben de özledim dizisinde ismail abini canlandıran karaktere ''serkannn, sekoo'' diyordu ali atay ama o bakmıyordu ''ismail abiii'' denilince ''hopp'' diyordu.

özledik.

0

ismail abiydi. pullu ceketiyle, hooopplarla, o gemiyi hep beklemesiyle, bir gün geleceğine inanmasıyla. aslında pullu bir balık olmasıyla. saflığıyla. her şeyiyle.

0

benim favorim erdal bakkaldı cengiz bozkurt oyunculuğunu döktürmüş

0

erdal bakkal favorim ya. o para saymaları. nurten'le aralarındaki diyalog. hele de iskender ile olan komik muhabbetleri. siz bu adamı tuzluk yaptınız ya ne diyeyim bilmiyorum. cimriligin yakıştığı tek insan galiba.

0

leyla ile mecnun dizisinde en sevdiğim karakter aksakallı dedeydi. çok komik bir karakterdi tabii erdal bakkalın da hakkını yememek lazım.

0

bana gök bakkal erdal dı en iyi o. çok komik bir adam.