0

idil yazar
nefif yemek tarifleri
amarikanın mutfagı
ardnın mutfgı
ben onları biliyorum.

0

başta refikanin mutfağı idil tatari arda türkmen

0

arda türkmenli önce digitürk 'te izliyordum.yaptığı yemekler lezzetli görünüyordu. daha sonra arda tarifli 5 yemek yaptım ve çok güzel oldu. sonra youtube kanalından izlemeye başladım. suat durmuşun yemek tarifleri de çok pratik ve lezzetli.onu da keyifle takip ediyorum ara ara.refika'nın mutfağı var. refikada çok iştahla yapıyor yemeklerini ve çok halktan biri gibi bir tavrı var.yaptiklarini yediği de belli zaten.onu da takip ediyorum.kemal diye bir şef var soyadını unuttum onun da dingin huzur veren bir tarif şekli var.bazen onu da takip ediyorum.nefis mutfak var.pasta börek ölçülerinde çok iyi bir kanal.idil yazar bir fenomen olmuş durumda zaten.çok anlaşılır net tarifleri var.onu da ara ara takip ediyorum.bir de dünyadan komik bir adam var.eline aldığı tüm malzemeleri mahvediyor ve bunu çok ciddi yapıyor. aslında yemek kanallarını tiye alıyor bu kanalda ama yemek nasıl yapılması da ondan öğrenip gülüyorum.

0

1) idil yazar: çünkü samimi ve akıcı konuşmasıyla tarifler akılda güzel bir şekilde akılda yer alıyor .
2) refika' nın mutfağı : basit , kolay ve bir o kadar güzel tarifler vermesi ve sempatik yapısından dolayı severek izlediğim bir yemek kanalı
3) arda türkmen : farklı yemekler ve farklı ara öğünlerde detaylı, düzgün bir şekilde anlatımı , farklı içerikli yemek tarifleri bakımından iyi bir yemek kanalı.
4)nefis yemek tarifleri : içerik bakımından zengin yemekler sunan ve tarifleri düzgün anlaşılabilir olması bakımından sevdiğim bir yemek kanalı. bir çok platformdada kendisini bulabilirsiniz
5)gürkan chef :"et konusunda üstüne tanımam ". diyebildiğim yemek kanallarından bir tanesi. hem izlemesi eğlenceli hemde efsane et yapan bir kanal.

0

idil yazar ilk olarak söyledigim kişidir. pratik ve lezzetli yemek tarifleri mutfakta hatta tüm evde hayatı kolaylaştıran ipuçları tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de akıllardaki soruların bir bir cevap bulduğu soru-cevap videoları kanalında vardır .ikinci kanal ise irem güzeydir . bu kanalda sadece nefis tariflerini yer verilmiyor aynı zamanda güzellikten sağlığa evde ellerinizle yapabileceğiniz çalışmalardan alışverişe kadar bir çok konuda fikirlerini paylaşıyor bol bol ilham veriyor. üçüncü olarakmelisin mutfağına tavsiye ediyorum. aklınıza gelen gelebilecek tüm yemeklerin daha pratik ve daha lezzetli hallerini bu kanalda bulabilirsiniz

0

son günlerde yapoılan bir yemek işste çok iyi

0

idil yazar
türkiye'nin en başarılı yemek
youtuber'larından bir tanesi kendisi. özellikle açık anlatımı, naif duruşu ve verdiği tariflerin cuk oturuşu ile insanı mutlu ediyor, izlettirdikçe izlettiriyor. yorumlara cevap vermesi de onu diğer pek çok youtuber'dan da farklı kılıyor. evli barklı çocuklu bir kadın.
onedio yemek onedio yemek youtube'a giriş yaptığı ilk günden bu yana çizgisini koruyan nadide hesaplardan. abuk subuk video çekme ihtiyacı duymadılar çünkü yemekler yeterliydi zaten.
arda türkmen
televizyonda yaptığı programını youtube kanalına taşıyan arda türkmen, kanalda yemek tarifleri dışında gezdiği yerleri,sokak lezzetlerini, tarif sırlarını, yaptığı sporları da paylaşıyor.
refika'nın mutfağı
kanalında ‘yemek okulu’ başlığı altında öğrenciler için hesaplı ve pratik yemekler hazırlıyor refika birgül.
ve son olarak ayşenur altan
10 yılı aşkın süredir tariflerini kekevi.com adlı sitesinde paylaşan ayşenur altan 4 senedir de youtube kanalında yaptığı yemeklerin videoları paylaşıyor.

0

arda'nın mutfağı, refika, idil'in mutfağı, oktay usta ve nusret favorilerim.

0

youtubeden en fazla suat durmus fazla
izliyorum cunku tek bunlarka sorynku deil artik teknoloji gelistigi icin
yiutube televizyon youtube sayfalardan cok cikarlar ama yemek yapmak zordur ve herkes yapamaz teknoloji gelistigi icin herkes ogreniyorlar guzel videolar ceketek paylasip yemek tarifi verebiliyor

0

got cake? refikanın mutfağı mucize lezzetler ardanın mutfağı nefis yemek tarifleri

0

suat durmuşun et yapımına bayılıyorum. diksiyonuda gayet başarılı.
refikanın mutfağı; çok sempatik biri ve yemek yapması ve verdiği ufak tefek tüyolar çok efsane.
başka başarılı bulduğum yemek kanalı yok.

0

youtube'da en beğendiğim yemek kanalı 1. sırada suat durmuş yer alıyor. tamamen öğrenci dostu olan bu kanalda her hafta çekiliş sonrası bir öğrencinin evine gidip, tıka basa et yediren ve kendi elleriyle hazırlayan suat durmuş aynı zamanda çeşitli mekanlarda çektiği fiyat karşılaştırmalı ile birlikte nerede ne yenir kısmını da çok başarılı bir şekilde bizlere sunuyor. herkesin yapabileceği tarzda evinde en güzel et nasıl yapılır? sporcu besini nasıl olur? gibi bir çok yararlı video ile youtube camiasında yer alıyor. 2. olarak da ardanın mutfağı. aslında televizyondan aşina olduğum arda türkmen youtube camiasında yer alan ve olmasından son derece memnun olduğum bir isim. o ise biraz daha fanteziye kaçarak daha ilginç ne yapabilirim kısmını bizlere yansıtıyor. verdiği tarifler ile birlikte özellikle tatlı tarifleri ile bizlere en iyi kekin nasıl yapılacağını evde nasıl pasta yapabileceğimizi anlatması en hoşuma giden videoları. bu 2 kanalı takip etmeniz size yeterli olacaktır eğer işin eğlence boyutuna kaçmak istiyorsanız da onedio kanalının yemek sayfası daha doğrusu yemek videoları oldukça keyifli oluyor. çin mutfağında ki en saçma sapan yemekleri getirip onları 5 kişiye deneten ve onların verdiği tepkileri videoya alan onedio kanalı işin biraz daha mizahi boyutunu çok iyi yapıyor. eğlenmek istiyorsunuz kesinlikle tavsiye ederim.

0

benim için bu aralar youtube'da idil'in mutfağı nefis yemekler hatice mazi sakine anne kekevi refika mutfağı gibi kanalları yemek yapmak için kullanıyorum en çok gelişimde olan kanal refika'nın mutfağı son aralar kafalarla yaptığı videolarla trende girmeyi başardı bu yüzden refika'nın mutfağı 1 nefis ev yemekleri 2 olarak sana öneririm iyi günler.

0

bir yemek iste suat durmuş , idilin mutfağı , nefis yemek tarifleri , yakışıklı yemekler gibi gibi :)

0

aslında benim pek izlediğim bir yemek programı yok ama izlediklerim memnunum iyi kanallar

1

tabi söz konusu youtube olunca bir ton yemek kanalı var ama beni sevdiğim beş değil 2 tane var birincisi idil tatari 2.arda türkmen dir yani yemekleri güzel yapmaları en en en ince ayrıntısına kadar herşeyi süslü lezzeiz yapması benim çok hoşuma gidiyor diyebilirim idil tatariyi evde sağlıklı fast food yapmasiyla seviyorum arda türkmeni ise süper chef gibi restorantlarda yapılan yemekleri bizlere sunmasıdır ben bu 2 kanalı cok seviyorum diyebilirim diyer kanallar bu ksdar usta olamıyo usta olnlar vardır belki ben bilmiyorumdur eyer varsa yanlışımı düzeltin yani benim youtube camiasında sevdiğim 2yemek kanalın olan
arda türkmen &idil tatari diyebilirim cok cok büyük kanaldan da tek sevdiğim kişi tabikide su anda türkiyede ve dubai de olan gürkan chef dir gürkan chef dünyada sayılınisimlerden oldugu için birinci sırada gürkan chef ikinci sırada arda türkmen üçüncü sırada ise idil tatari tabi idil tatari ablamızı sona koyduk die bu onu sevmediğim anlamına gelmz ben hepsini eşit değerde seviyorum diyebilirim.

1

refikanın mutfağı ve onedio yemek kanalını çok seviyorum ama gelin görün ki o tarifleri uygulayamıyorum.

1

yemek kanalı izleyip o yemekleri yiyecek misin yoksa sadece izleyecek misin ona göre :)

1

televizyon daki ardanın mutfağını biliyorum ama takip etmiyorum yemek kanallarını

1

nefis yemek tarifleri
arda’nın mutfağı
refika’nın mutfağı