0

youtube kanalınızın onaylatılıp oradan kazanç elde etmek o kadar kolay değil maalesef. youtube'un bunun için belli başlı kriterleri var ve bunlara uymak zorundasınız. ilk önce 4000 saat izlenmeniz gerekiyor ki ben burada görüntülenme değil, 4000 saat izlenmeden bahsediyorum. bu biraz zor olabilir. fakat kanalınız için uğraşırsanız ve aktif olup emek harcarsanız bu iş halledilebilir. bir de 1000 abone kuralı var. bunun için de yine aktif olup emek harcamanız gerekiyor, bir de video yüklerken, kitlenin ilgilendiği konularda video paylaşın ki izlenin ve belirli bir kitleyi üstünüze çekin. şimdi nasıl para kazanacağınıza gelelim. bu ne izlenme ne de abone ile olabilecek bir şey, bunlar sadece "yardımcı etken"dir. videolarınızda reklam vererek kazanç sağlarsınız. youtube'un belli başlı bu kriterlerini yerine getirdikten sonra adsense hesabı ile youtube hesabınızı bağdaştırın ve bu şekilde kazancınız video başına istatistik olarak gösterilir. bu adımdan sonra para kazanmaya başlayabilirsiniz.

0

youtube kanalı onaylatmak için güzel içerikli vidiolarının olması lazım ilk önce birde 1000 aboneye 4000 saate ulaşman lazım para kazanma yani adsense açılması için.

1

youtube kanalınızı ilk önce 1.000 aboneye ve 4.000 saat izlenmeye ulaştırmanız lazım. bu işlemi tamamladıktan sonra, bunu youtube'a gönderin ve onaylanmasını bekleyin. bir kaç ay sonra onaylanacaktır. onaylandıktan sonra kendinize bir adsense hesabı açın. adsense hesabı, sizin youtube üzerinden kazandığınız paraları oraya atıp oradan da bankaya çekmek için açılan bir hesaptır. adsense hesabını açtıktan sonra videolarınızı atıp paranızı kazanmaya başlayabilirsiniz.