0

en sevdiğim yemekler o kadar çok ki..
ilk başta şunu belirtmeliyim ki; kereviz, evimize hiç girmeyen şükür ki, eşiminde hiç sevmediği ortak bir tat.. o hariç, her yemek kabulümüz.. ama istisnai olarak en tercih edeceklerimizi yazarsam;
et büryan, beşamel soslu et yemeği yine, perde pilavı, etli beyaz lahana dolması ki bunu rahmetli annem çok yapardı sevdiğimi bildiği için bana da bir tencere getirirdi.. etli kara lahana dolmasını da severim.. mantı, içli köfte ama kızartılmışı olacak kesinlikle, börek her çeşidi.. ama kıymalı, patatesli ya da ıspanaklı.. peynirli olmayacak.. düğün çorba..
ya hangi birini sayayım ki;
deniz mahsülleri.. her balık kabulümüz.. bu arada bugün hamsi alacaktı eşim kilosu olmuş 17 lira.. çok yahu.. bakan da kalkmış alay eder gibi millete balık yiyin diyor..
sanki aldık da yemedik.. neyse..
gece gece midemde ağırlık yapmasın.. her yemeğimiz güzeldir..

0

kuru fasulye pilav
ispanaklı börek
karni yarık
mercimek.çorbası

0

yeşil mercimek yemeği. çocukluğumdan beri çok severim.

0

benim en sevdiğim yemek hanburger nedenini bilmiyorum ama seviyorum

0

en sevdiğim yemek aslında genelde kızartma türü ve bol karbonhidrat içeren yemekler pilav makarna ekmek asla vazgeçilmezlerin arasında çok severim günlerce olsa günlerce yerim ama tabiki zararlı kızartma türü şeyler severim köfte kıyma tavuk tüketiyorum ama kesinlikle kırmızı eti kıyma olmadan tüketemiyorum kokusundan bile rahatsız oluyorum deniyorum ama midem bir türlü almıyor balıkta çok severim haftanın en az iki günü tüketirim.

0

en sevdiğim yemek köfte ve kızartmadır. sebebi ise mideme iyi geliyor.