0

aslında ben norveçi kübayı ve finlandiya çok merak ediyorum özellikle norveç doğasıyla olsun suç oranının düşüklüğü ile olsun ve eğitim seviyesi olsun çok güzel bir ülke soğuk bir yer ama gerçekten muazzam bu bakımdan oraya gitmeyi isterdim. bunun yanında kübayıda çok merak ediyorum oradaki özgürlüğü yaşam tarzını farklı bir yer orası da gelir kazanç açısından çok iyi değil sanırım orta düzeyde bir ülke ama çok güzel görünüme sahip merak ettiğim yerlerden biri. ayrıca, finlandiya da eğitim sisteminde dolayı çok merak ediyorum gezip görmek istediğim yerler arasındagenellikle bu tür 0lkeler yer alır merak ettiğim buralar daha çok. görmek isterdim

0

ingiltereyi cok merak ediyorum cok gitmek istemiyorum tabiki birde ispanya var

0

hemen hemen her ülkeyi merak ediyorum ama en çok merak ettiğim isveç isviçre italya fransa.. nedeni ise yeni yerler görmek yeni şeyler kesfetmek..

0

paris’i merak ediyorum,eyfel kulesini görmek için.

1

merak ettiğim ülkeler arasında nepal vardı. çünkü mistik yapısı nedeniyle merak ediyorum doğrusu. sonrasında hindistan gelir. o ülkeninde ilginç kültürü beni kendisine çekiyor. akabinde ise çin halk cumhuriyeti geliyor. eski bir tarih sahip olması ve çin seddi'ni yakından görme isteği beni oralara çekiyor. son olarak amerika. bu ülkeyi de merak ediyorum. medeniyetin ve özgürlüğün beşiği olarak kabul edilen bu yerde oxfort, yeil üniversitelerini merak ediyorum.

0

endonezya ve arabistan'ı çok merak ediyorum.