0

bu ünlü söz, dünya boks tarihinin ünlü boksörü muhammed ali’ye aittir. muhammed ali’nin boks kariyeri başarılarla doludur. boksa 12 yaşında başladığı bilinen boksör, asıl bilinirliğini 18 yaşındayken katıldığı roma olimpiyatlarında kazanmıştır. muhammed ali’nin dünya şampiyonluğu ise henüz 22 yaşında iken gelmiştir. ve kariyerinin belki de dönüm noktası olan islamiyeti seçip müslüman oluşu şampiyonluğu kazanmasının hemen ardından olmuştur. ve o zamana kadar cassius marcelus clay olan adını muhammed ali olarak değiştirmiştir. böylece müslüman nüfusu yoğun olan birçok ülkede saygınlık ve sevgi kazanmıştır. amerikanın vietnamla olan savaşına bir asker olarak dahil olmak istemeyeşi nedeniyle hapis ve para cezası almıştır.

0

allah cc rahmet eylesin. muhammed ali. ünlü boksör söylemiştir. ne mutlu ki müslüman olmuş ve öyle vafat etmiştir.

0

ünlü boksör muhammed ali'ye ait bir sözdür.

0

tabiki de muhammed ali'ye aittir. bunu bilmeyen muhammed ali'yi de bilmiyordur.

0

r.i.p muhammed ali nin sözüdür. kendisi son derece ünlü bir boksördür

0

kelebek gibi uçarım arı gibi sokarım cümlesi vallahi bence çok komik bir cümle arkadaşım söylemişti bir kere çok gülmüştüm derste hocanın az kalsın dayak yiyordum bu sözü de muhammed ali diye bir söylemişti galiba öyle hatırlıyorum nerede söylediğini pek bilmiyorum ama ben bu sözü arkadaşımdan duydum yani acayip gülmüştüm çok komikti ya derste rezil olmuştum bütün kızlara karşı.

0

muhammed ali clay in tarihe geçmiş sözüdür.

0

muhammed ali clay in tarihe geçmiş sözüdür.

0

kelebek hibi uçar arı gini dokarım sözünü büyük boksör muhammet ali söylemiştir.

0

kelebek gibi uçar arı gibi sokarım sözü yıldız boksör sonradan müslüman olan ve adını değiştiren muhammed ali nin sözüdür. kendisi boks dünyasının şu ana kadar gelmiş geçmiş en iyi boksörüdür. amerika birleşik devletinde yıldızlar sokağında bütün ünlü yıldızların isimleri yere işlenmişken muhammed ali benim ismim bir peygamber ismidir eğer benim adımı yere yazacaksanız kesinlikle yazmayın tepkisinden sonra adı yıldızlar sokağında duvara işlenen tek ünlüdür. viyetnam savaşında ben suçsuz ve haksız yere kimseyi öldüremem diyerek savaşa gitmeyi reddeden ve bu yüzden hapis yatan bu yüzden çok çile ve zorluk çeken bir boksördür. hapisten çıktıktan sonra tekrar dünya şampiyonluğu yaşayan tek boksör olarakda hafızalara kazınmıştır.

0

boks tarihinin en büyük boksörlerinden olan muhammet aliye ait bir sözdür. maçta rakibine sakin bir şekilde yaklaşıp (kelebek gibi uçar ) sonra yaptıgı hızlı hamlelerle rakibini afallayarak nakavt etmiştir. (yani arı gibi sokar.)

0

ismi çoğunlukla abd de ozamanlar olan vietnam savaşına karşı olan tavrı ve müslüman oluşuyla duyulan muhammet ali'dir.

0

muhammed ali öncek i adı cassisus marcelus clay jr. amerikalı müslüman profosyonel boksörörü olarak kabul edilen
muhammed ali kariyeri boyunca yaptığı maçların yalnızca 5 tanesini kaybetmiştir

"kelebek gibi uçar arı gibi sokarım" sözü muhammed aliye aiitir

0

zamanında efsane olan boksör muhammed ali söylemiştir

0

322 maç da qalibyet alıb 3 maç da yenilen ünlü boksör muhammet aliye ayitir

0

bir döneme damgasını vurmuş ve sonsuza kadar adının anılacağını düşündüğüm, müslüman boksör muhammed ali’nin sözüdür

0

bunun cevabı kesinlikle söylemeliyim ki müslüman olan ağır siklet boks şampiyonu olan 322 maçta sadece 3mağlubiyet alan boksör muhammed ali dir

0

bu sorunun cevabini gozum kapali verebilirim suan uzerimde t shrti olan ve buyuk hayranlik duydugum nadir insanlardan biri muhammed alinin sozu tabikide

0

dünyaca ünlü ağır siklet boks şampiyonu muhammed ali

0

ünlü siyahi ve müslüman olan efsane boksör muhammed ali'nin sözüdür.