0

uludağ marmara bölgesindedir.bursa'da bulunmaktadır.

0

uludağ, bursa ilimizdedir. bursa ise marmara bölgesi'ne aittir.

0

uludağ bursadadır. yani marmara bölgesindedir...

0

uludağ sönmüş bir dagdir. ve bu dag alp himalaya kıvrim kusaginda yer alir. türkiyenin batısında yer alır. bursada yer alir bu dağ

0

sonmus yanardag bizim turkiyede marmara bolgesinde yer alir ve bursadadir kardeslerim

0

uladağ marmara bölgesinde yer alan bursa ilinde bulunmaktadır.

0

sönmüş bir yanardağ olan uludağ bursa ilimizdedir ve bildiğim kadarıyla şu an kayak merkezi haline getirilmiştir kışın ziyaretçilerin vazgeçilmez olduğu bir yerdir.

0

sönmüş bir yanardağ olan uludağ türkiyemizin bursa ilindedir

0

uludağ kışın yoğun kar yagisiyla kış turizmin merkezlerinden olan ve kayakçıların uğrak yeri olan bu dağ bursa ilinde bulunmaktadır.

0

marmara bölgesinde'dir sönmüş bir yanardağ olan uludağ.

0

sönmüş bir yanardağ olan uludağ marmara bölgesinde bulunmaktadır.

0

bursada marmara bölgemizdedir. evet sönmüş bir yanardağdır uludağ. içpüskürük diye duymuştum. allahtan sönmüş yoksa uludağ iş yapamazdı giderdi manyler :)

0

marmara bölgesinde bursa ilimizde yer alır.güzel ve en çok bilinen kayak merkezi uludağdır.kış turizminin en canlı yerlerinden biri uludağdır.eski türk filmlerinde çok görürdük uludağ'ı.şömine ve kar ve kayak yapamayıp düşen insanlar hatırlıyorum bh filmlerden.

0

güney marmaranın kıyı kesimlerinden biraz içeride kalır.yüksekliği sebebiyle karasal iklim görülebilir.

0

sönmüş yanardağ olan uludağ marmara bölgesi'nde bursa ilimizde yer alır. kış turizminde önemlidir. kayak merkezleri var. iç püskürük bir volkandır.

0

sonmus bir yanardag olan uludag marmara bolgesinde bursa ilimizde bulunmaktadir. kayak sporuyla ilgilenenlerin ugrak yeridir

0

marmara bölgesinde bursa şehrindedir teleferik ilçesinden teleferik aracı kullanılarak tepesine çıkabilir bende tam orada oturuyorum .)

0

insanların tatıl olarak tercıh ettıkleri uludag bursa sehrimizde yer almaktatdır.

0

şuan bir kayak merkezi olarak bildiğimiz uludağ bursa sınırları içerisinde olup, marmara bölgesinde yer almaktadır. turizm içinde önemli bir yere sahiptir uludağ. en kısa zamanda gitmeyi dee çok istiyorum uludağ'a. bakalım herşey kısmet.

0

uludağ, türkiye'nin marmara bölgesinin bursa şehrinde bulunan turistik bir yerdir.