0

konusu şıddetır kadınlara destek olmak ıçın hazırlandi

1

sen anlat karadeniz isimli filmin ana konusu "kadına şiddet"tir. ve "kadına şiddete hayır" kampanyasına destek amaçlanmaktadır. nefes isimli kocasından şiddet gören bir kadının oğlu ile birlikte kaçışı ve ona yardım eden trabzonlu aile bulunmaktadır.

0

sen anlat karadeniz dizisi kadına şiddet üstünde kurulmuş ve öyle devam etmektedir şu anda sen anlat karadeniz'de vedat'ın babası tarafından vuruldu ona göre ve vedat öldüğüne göre vedat'ın rolünü kim alacak diye de merak ediyorum.

0

sen anlat karadeniz kadina siddeti anlatmaktadir yayinlanmasina karsiyim bu filimdeki kotu karekteri ornek alacak insan cok var bu filimler daha cok siddete ozendire bilir bazi pisikopatlari

1

sen anlat karadeniz dizisinin konusu kocasından şiddet gören bir kadının kocasından kaçmasını ve sonrasında gelişen olayları anlatıyor.

0

şiddet gören bir kadının kurtuluş macerası

0

sen anlat karadeniz dizisinin konusu şiddet gören bir kadının kocasından kaçmasını anlatıyor.

1

fragmanlardan ve eleştirilerden anladığım kadarıyla, şiddeti şiddetle çözmeye çalışan bir yığın adam, gerekli gereksiz sürekli patlayan silahlar, bağırışlar, çığırışlar. siz karadenizlisiniz yav oturun bir çay için hele.

1

kocasından şiddet gören kadının kurtuluş yolunu, kadına şiddeti konu alıyor diye biliyorum