0

uzun yıllardır doğal gaz ile ısınıyoruz. daha kullanışlı ama sobayı özlemiyor değilim.

0

maalesef doğal gaz kullanıyoruz. arkadaşlar cevapları okudum da sobayı ne kadar seviyorsunuz. okudukça yüzümde bir tebessüm belirdi keşke görebilseniz. :) bende soba taraftarıyım her zaman. ancak benim sizden bir artım var. köyüm yakın ve köyde soba ile ısınıyoruz. ne yapmak istiyorsam soba ile ilgili yarım saat yol gitmem yeterli. odun kırıp sobayı yakıyorum. üzerinde kemikli patates yemeği ve kestane pişiriyorum. ardından mandalina kabuklarını üzerinde yakıp oda parfümü etkisi oluşturuyorum. tuvalete gitmek için çok düşünüyorum ve gece ışıkları kapatıp tavana yansıttığı ateşin gösterisini seyrediyorum. :) örnekleri inanın arttırıp ballandıra ballandıra da anlatabilirim bir sorunun altına hikaye tarzı yazmıştım. ancak sonradan pişman oldum. canınız çekiyor biliyorum. :) inşallah sizinde böyle bir şansınız vardır ya da olur. sabrınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.

0

doğal gaz kullanıyoruz . soba olsaydı güzel olurdu . insan özlüyor , mandalina , portakal kabuğu kokusunu .sıcak sıcak tüten çaydanlık , kestaneler o günler güzeldi .

0

evimizde doğal gaz ile ısınıyoruz ama ben sobayı özlüyorum, soba varken patates atardım soba’nın içine, soğan atardık birde yufka varsa yemede yanında yat olurdu. sobanın üstüne asılan kıyafetlerden akan sularla sobanın üstünde ki su sesi hoşuma giderdi, sobanın üstüne kış ayında kestaneyi çizip pişmesini beklerdik, meyve yedikten sonra portakal veya mandalina’nın kabuklarını sobanın üstüne koyduğumuzda bir süre sonra o koku tüm eve yayılır, hoş bir koku olurdu.
sobamı getirin bana, özledim.

0

evde ısınmak için doğal gaz veya klima kullanıyorum.

0

evde klima ile ısınıyoruz. eskidende soba ile ısınıyorduk. bu arada ben köyde yaşamıyorum. izmir konak'ta yaşıyorum yani izmir'in merkezinde ama doğal gaz bile yok burda.

0

kalorifer kullanıyoruz evde ısınmak için

1

doğalgaz fakat sobanın yerini hicbir şeye değişmem. özledim o günleri.

1

2004 senesinden beri doğal gaz ile ısınıyoruz. 2004'de bizim mahalleye geldiğinde mahallede ilk alan bizdik.

0

kombinin derecesini arttırıyorum böylece evim daha sıcak oluyor.

1

eskiden soba kullanıyodukda şimdi pek bişe kullanmıyorum