0

cv hazırlarken nelere dikkat etmek gerekir?

cv hazırlarken nelere dikkat etmek gerekir?

8 cevap
0

referans kısmı dolu olmalı ve benim gibi mezun tarihini yanlış yazmamaya özen göstermelisiniz :)

0

herşeyı dogru yazmaya özellıkle hata kabul etmıyorlar çünkü tc kimlık no mesela

0

cv hazırlarken anlaşılır sade olmasına dikkat edilmeli.mezun olduğun okullar önceki çalıştığın işler düzgünce yazılmalı.bildiğin yabancı diller ve seviyesi belirtilmeli.yaşınız mutlaka yazılmalı.referanslar belirtilmeli.bilgileriniz doğru olmalı.

0

sade ve güzel hazırlanmalıdır. tecrübeler açık ve net açıklamalıdır

0

cv hazırlarken sade olmasına ve amacına hitap etmesi çok önemlidir. gerçekleri yazmak zorunludur. daha sonra pişman oluna bilir.

0

ilk basta doğru bilgilerin yer alması çok önemlidir. mezun oldugun okulların, daha önce çalıştıgın yerlerin, referansların, ve kişisel bilgilerin yer aldıgı bir belgedir. genel anlamda iş basvurusu için istenen bir evraktır.

0

mezun olduğun okuları en son hangisinden mezun olduysan onu yazarak geriye giderek yazmalısın,aldığın tüm belgeleri yazmalısın belgen yoksa en kısa süre bir belge almalısın ki cv ye yazmalısın. çünkü işverenler sürekli aldığın belgelere bakarlar.

0

öncelikle cv çok kalabalık karışık olmamalı sade ve anlaşılır olmalı. gerekli olan bilgilerle ama sağlam bilgilerle dolu olmalıdır. fazla görünsün diye gereksiz şeyler yazmaya gerek yok yani.