0

evet etkileniyorum. birbirini seven iki insan var ve onların elinde olmadan sürekli başkalarının yönetmesiyle gerçekleşen olaylar ve bundan zarar gören insanlar çocuklar var. sonunun nasıl olacağını merak etmekteyim.

0

kadın dizisini daha önce hiç izlemedim.
pek bilgim yok.

0

bir ara sıkı takipcisiyimdim bende arkadaş gibi. ama artık çok baymaya başladı. konular bir türlü ilerlemiyor. aşırı dram içeriyor. hatta insanı aptal yerine bile koyuyorlar. o kadar abartılı entrika sahneleri yaşanmaya başladı ki insan hayret ediyor. resmen bir sezon sarp ve bahar'ın karşılaşmasıyla geçti. hatta daha doğrusu devam ediyor hala karşılaşmadılar. allah'tan çocuklar bari babalarını gördü. artık bu sezonda cocuklar babalarını gördüklerini anca itiraf ederler. ve yine bekleyin durun. kısır döngü icerisine giriyorlar. izleyici çok sıkıyorlar. evet 2 3 bölümde olay hemen çözülsün diyen yok. ama bu kadar da baymayın lütfen.

0

bir dönem takip ettiğim dizilerden biriydi bu dizi.daha sonra nedense izlemeyi bıraktım çünkü belli bir orandan sonra fazla drama itici geliyor bana ve izleyesim kaçıyor.