0

yıldız tilbe abla sanatçının içi neyse dışı da o gibi duruyor ancak sezen aksu ya attığı kazık unutulmaz bir kazık o yüzden ne desem bilemiyorum her insanın iyi yönü de var kötü yönü de var hepimiz aynıyız gibi bir şey iste.

0

yıldız tilbe'nin bütün yönlerini seviyorum ama en sevdiğim yönü sözleridir diğer yönden de seviyorum samimi olmasını doğal olmasını şarkılarını ama çok samimi temiz kalpli bir kadın bence o kadar açık sözlü ki ağzına o an ne geldiyse hemen söylüyor. hiç saklamıyor o yönünü.ben çok seviyorum haksızlığa asla gelemeyen.bir kadın bütün şarkıları çok güzel. ben bütün şarkılarını seviyorum mükemmel bir sesi var kadının eskilerden onun üzerine bir ses daha yok bence hala şarkıları çok güzel sesinden hiçbir şey kaybetmiş değil özellikle aşk şarkılarını çok güzel yapıyor gecelerin kadını bana göre yıldız tilbe sessizliğin yalnızlığın aşk acısı çekenler için çok güzel sözleri var şarkılarıyla sarhoş oluyor insan kendimi kaybediyorum ben onun şarkılarıyla .

0

yıldız tilbe in biraz çılgın biraz deli olması hoşuma gider . ayrıca açık sözlü söylediğini sakınmayan biri ve de komik bir kadın . felsefe türü konuşmalarini hayranlıkla dinliyorum .

0

dobralğı ve pervasızlığı sinirini içinde tutmuyor kadın. seyhana küfrederken bile ne minnoştu. orada kamera varmış bilmem e demiyor söylüyor ağzına geleni. aynı zaman da zamanında çok acı çektii için kadında kibirden eser yok. sesinin mükemmelliğine zaten diyecek yok. nasıl görünürüm tv de kasıntısı yok olduğu gibi beni böyle sevin sevecekseniz diyor. bu doğallığından dolayı seviliyor zaten

0

bir kere açık sözlü. ağzına ne gelirse söyler. böyle insanlar içlerinde kötülük barındırmazlar. ve ben bu insanları çok severim. söyledikleri şeyler bazen kırıcı olsa da ağzından çıktığı kadardır fazlası yoktur. arkanızdan konuşmazlar bilirsiniz ne var ne yoksa yüzünüze söylemişlerdir çünkü.

0

yıldız tilbe’nin en çok beğendiğim yank doğallığı.
çok büyük hayranlarından biriyim.
bir insan bu kadar mı açık sözlü olabilir.
hele ki sesi ve şarkıları yok mu resmen içime işliyor iliklerime kadar hissediyorum.

0

en çok sevdiğim yönü doğal olması . onun dışında hoşuma giden özelliği açık sözlü ve sesinin güzel olması.

0

kesinlikle sesi ve açık sözlü olmasını seviyorum